Το… άλλαξε ο Ολυμπιακός, νίκες για Καλλονή, Ξάνθη, ΠΑΣ, «Χ» στα Χανιά
Αν και βρέθηκε να χάνει με 0-1 στο 47' από γκολ του Ναπολεόνι, ο Ολυμπιακός «γύρισε» το ματς (Ολυμπιακός - Ατρόμητος 2-1) με τις «χρυσές» αλλαγές των Φουστέρ (51') και Σαβιόλα (54') για την 2η νίκη του σε ισάριθμα ματς της Σούπερ Λιγκ. Η Καλλονή πήρε πήρε ιστορικό «διπλό» (πρώτη νίκη στην Α' Εθνική) στο Βικελλίδης (Άρης - Καλλονή 0-2), ενώ ο ΠΑΣ επικράτησε εύκολα του Απόλλωνα (ΠΑΣ Γιάννινα - Απόλλων Σμύρνης 2-0). Παράλληλα η Ξάνθη πήρε το ντέρμπι της Θράκης (Ξάνθη - Πανθρακικός 1-0), ενώ χωρίς νικητή έληξε το ματς στα Χανιά (Πλατανιάς - Αστέρας Τρίπολης 1-1) αν και ο Αστέρας έπαιζε από το 9' με παίκτη λιγότερο.
- Δείτε τι έγινε στα ματς του Σαββάτου
Αν και βρέθηκε να χάνει με 0-1 στο 47′ από γκολ του Ναπολεόνι, ο Ολυμπιακός «γύρισε» το ματς (Ολυμπιακός – Ατρόμητος 2-1) με τις «χρυσές» αλλαγές των Φουστέρ (51′) και Σαβιόλα (54′) για την 2η νίκη του σε ισάριθμα ματς της Σούπερ Λιγκ.
Η Καλλονή πήρε πήρε ιστορικό «διπλό» (πρώτη νίκη στην Α’ Εθνική) στο Βικελλίδης (Άρης – Καλλονή 0-2), ενώ ο ΠΑΣ επικράτησε εύκολα του Απόλλωνα (ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης 2-0).
Παράλληλα η Ξάνθη πήρε το ντέρμπι της Θράκης (Ξάνθη – Πανθρακικός 1-0), ενώ χωρίς νικητή έληξε το ματς στα Χανιά (Πλατανιάς – Αστέρας Τρίπολης 1-1) αν και ο Αστέρας έπαιζε από το 9′ με παίκτη λιγότερο.
Δείτε τι έγινε στα ματς του Σαββάτου
Το πρόγραμμα της Κυριακής
Ξάνθη-Πανθρακικός 19:15
Αρης-Καλλονή 19:15
ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Σμύρνης 19:15
Πλατανιάς-Αστέρας Τρίπολης 19:15
Ολυμπιακός-Ατρόμητος 21:30
Και τη Δευτέρα
Εργοτέλης-Λεβαδειακός 21:30
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Παίκτης της Μπόρνμουθ τέθηκε εκτός ομάδας καθώς φέρεται να συνομιλούσε ερωτικά με ανήλικη
- Κρήτη: Μέσα σε 12 δευτερόλεπτα εκτέλεσε τον 20χρονο με έξι σφαίρες στον κορμό – Τι έδειξε ιατροδικαστική εξέταση
- Βίντεο σοκ από το Ηράκλειο: Άνδρας πιάνει κεφαλοκλείδωμα την πρώην σύντροφό του και τη σέρνει στο πάτωμα
- Η απουσία του Ιράν από τη Μπιενάλε και η γεωπολιτική της τέχνης
- Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε νέο προπονητικό κέντρο – Πού θα κατασκευαστεί
- Yποπτο κρούσμα χανταϊού εντοπίστηκε την Ισπανία – 32χρονη γυναίκα υποβάλλεται σε εξετάσεις


