Η Καλλονή πέρασε σαν… σίφουνας από το Βικελίδης
Με ένα πολύ σημαντικό «διπλό» συνδυάστηκε η πρώτη νίκη της Καλλονής στην Σούπερ Λιγκ, καθώς για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ, οι «νεοφώτιστοι» επικράτησαν με 2-0 του Αρη, στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Τα γκολ που έκριναν τον αγώνα, σημείωσαν στο 12ο λεπτό ο Αναστασιάδης και στο 90' ο Γκαρσία.
Με ένα πολύ σημαντικό «διπλό» συνδυάστηκε η πρώτη νίκη της Καλλονής στην Σούπερ Λιγκ, καθώς για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ, οι «νεοφώτιστοι» επικράτησαν με 2-0 του Αρη, στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Τα γκολ που έκριναν τον αγώνα, σημείωσαν στο 12ο λεπτό ο Αναστασιάδης και στο 90′ ο Γκαρσία.
Στην πρώτη αξιόλογη φάση του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν. Πιό συγκεκριμένα, στο 12ο λεπτό, ο Διούδης έκανε κακή έξοδο και ο επερχόμενος Αναστασιάδης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την «νεοφώτιστη» εκπρόσωπο της Λέσβου. Στην συνέχεια, οι παίκτες της Καλλονής δεν κλείσθηκαν στα καρέ τους και με πολύ καλή τακτική, κράτησαν μακρυά από την εστία του Σιδεράκη τους επιθετικούς του Αρη. Μάλιστα στο 39` ο νεαρός τερματοφύλακας «νίκησε» στο τετ-α-τετ τον Μανιά, διατηρώντας το προβάδισμα για την ομάδα του.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν για να φτάσουν στην ισοφάριση και στο 57` ο Πίντο πρόλαβε την τελευταία στιγμή και έδιωξε την μπάλα πριν προλάβει ο Μανιάς να κάνει την προβολή. Δέκα λεπτά αργότερα, η Καλλονή έφτασε κοντά στο 2-0, αλλά ο Καζάκης από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Στο διάστημα που έμεινε μέχρι την λήξη του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν με σχετική άνεση το προβάδισμα και μάλιστα στο τελευταίο λεπτό διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Γκαρσία που σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Οσον αφορά στους παίκτες του Αρη -που συμπλήρωσε δύο ματς χωρίς βαθμό- δεν φάνηκαν σε καμμία περίπτωση απειλητικοί, προβληματίζοντας και πάλι μετά την ήττα στην Ρζιούπολη απ΄ τον Απόλλωνα.
Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών)
Κίτρινες: Διούδης, Τσουμάνης, Ουντότζι – Φαρία, Πίντο, Χωριανόπουλος
ΑΡΗΣ (Γιάννης Χατζηνικολάου): Διούδης, Κύργιας, Καραγκούνης, Πουλίδο (73` Ηρακλής), Τάτος, Ουντότζι, Τσουμάνης (61` Κοτσαρίδης), Παπαδόπουλος, Σταυρόπουλος, Μανιάς, Ελσνερ (58` Αγγελούδης).
ΚΑΛΛΟΝΗ (Γιάννης Ματζουράκης): Σιδεράκης, Αναστασιάδης, Πίντο, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Αλβες (84` Γκάσιτς), Φαρία, Λεοζίνιο, Γκαρσία, Μανούσος (89` Γάλος), Καζάκης (78` Σιλιγαρδάκης).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Το Ισραήλ δηλώνει έτοιμο για «αμυντικά και επιθετικά» μέτρα, αν γίνει στόχος του Ιράν
- Χανιά: Πώς έγινε το τροχαίο με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ – Νοσηλεύτρια στο ίδιο νοσοκομείο η οδηγός του ΙΧ
- Φαινόμενο Ζεντάγια: Ξέφυγε από την κατάρα της Ντίσνεϊ, έγινε ατρόμητο Gen Z icon αξίας 40 εκατομμυρίων
- Κυψέλη: Μυστήριο με την σορό γυναίκας που εντοπίστηκε σε βαλίτσα – Αναμένονται απαντήσεις από τη νεκροψία-νεκροτομή
- Ο Μπόρχα Ιγκλέσιας «έκραξε» τη FIFA για τις τιμές των εισιτηρίων στον τελικό του Μουντιάλ
- Σεισμός 5,5 Ρίχτερ στο Περού – Τουλάχιστον πέντε οι νεκροί, άγνωστος ο αριθμός των αγνοουμένων


