Βίντεο από τη ληστεία στο Βελεστίνο έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ.
Οπτικό υλικό από τη ληστεία που σημειώθηκε στις 14 Αυγούστου σε υποκατάστημα τράπεζας στο Βελεστίνο της Μαγνησίας έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. μετά από σχετική διάταξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, με σκοπό τη διευκόλυνση των ερευνών.
Οπτικό υλικό από τη ληστεία που σημειώθηκε στις 14 Αυγούστου σε υποκατάστημα τράπεζας στο Βελεστίνο της Μαγνησίας έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. μετά από σχετική διάταξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, με σκοπό τη διευκόλυνση των ερευνών.
Το βίντεο, διάρκειας περίπου τρεισήμισι λεπτών, προέρχεται από το κλειστό κύκλωμα της τράπεζας και καταγράφει τις κινήσεις των ληστών.
Στο βίντεο εικονίζονται δύο από τους ληστές, που δεν φορούν γάντια, να πατούν το μπουτόν εισόδου στην τράπεζα και ακολούθως δύο δράστες να ελέγχουν έξι τουλάχιστον πελάτες αλλά και τους ταμίες της τράπεζας.
Η ληστεία φέρεται να διαρκεί 15 λεπτά και σε αυτήν την διάρκεια μέλη της συμμορίας φέρεται να απευθύνθηκαν στους πελάτες της τράπεζας λέγοντας ότι «δεν θέλουμε τα λεφτά σας. Κλέβουμε μόνο το κράτος».
Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της 14ης Αυγούστου πέντε άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν από την τράπεζα 317.420 ευρώ.
Τέσσερις από τους ληστές μπήκαν στο υποκατάστημα και ο πέμπτος, ο οποίος είχε το ρόλο του «τσιλιαδόρου», περίμενε έξω.
Οι ληστές διέφυγαν με κλεμμένο ΙΧΕ που εντοπίστηκε αργότερα εγκαταλελειμμένο και ολοσχερώς καμένο στη θέση «Άγιος Μηνάς» του χωριού Χλόης Βελεστίνου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Τζον Κλιζ και το βρετανικό χιούμορ των Monty Python για ένα βράδυ στην Αθήνα
- Καλως ήρθατε στην εποχή των misfluencers: Όταν η παραπληροφόρηση γίνεται viral
- Επίδομα αδείας: Πώς υπολογίζεται και πότε το παίρνουν οι εργαζόμενοι
- Τρομερό «ερυθρόλευκο» ξεκίνημα: Σερί 12-0 ο Ολυμπιακός, δέχθηκε πρώτο καλάθι μετά από 7 λεπτά
- Ετοιμαστείτε για το δεύτερο μέρος της βιογραφίας του Μάικλ Τζάκσον
- Ο Αλέξης Τσίπρας «τρολάρει» με το όνομα του κόμματός του
