Κανονικά στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης το Πανιώνιος- Παναθηναϊκός
Οριστικά λοιπόν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης θα διεξαχθεί ο αγώνας του Σαββάτου ανάμεσα σε Πανιώνιο και Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Super League. Η λύση δόθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην συνεδρίαση της Super League αφού η Αρμόδια Επιτροπή Περιφέρειας Αττικής έδωσε άδεια στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης μέχρι το τέλος της χρονιάς.
Οριστικά λοιπόν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης θα διεξαχθεί ο αγώνας του Σαββάτου ανάμεσα σε Πανιώνιο και Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Super League. Η λύση δόθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην συνεδρίαση της Super League με την ΠΑΕ Πανιώνιος αλλά και την Αρμόδια Επιτροπή Περιφέρειας Αττικής.
Ο αγώνας τις τελευταίες μέρες ήταν στον «αέρα» αφού η Περιφέρεια Αττικής δεν είχε δώσει άδεια στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Αυτό είχε ως συνέπεια να γίνει αγώνας δρόμου για να έχει βρεθεί μέχρι το βράδυ της Πέμπτης, δηλαδή 48 ώρες πριν την έναρξη, το γήπεδο που θα φιλοξενούσε τον αγώνα.
Τελικά η λύση βρέθηκε αφού ηΠεριφέρεια Αττικής έδωσε άδεια να γίνονται αγώνες στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης μέχρι τις 31/12/2013. Στην άδεια υπάρχει ο περιορισμός να μην χρησιμοποιούνται οι θύρες 1, 9 και 10.
Έτσι ο αγώνας παραμένει κανονικά στο πρόγραμμα της Super League και θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 21:30 στην φυσική έδρα του Πανιωνίο
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.