Αναχώρησε για το Καρπενήσι η αποστολή του Παναθηναϊκού
Η αποστολή του Παναθηναϊκού έφυγε για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας των πρωταθλητών Ελλάδας. Την αποστολή του «τριφυλλιού» δεν ακολούθησε ο Στεφάν Λάσμε, ο οποίος ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα και θα παραμείνει στην Αθήνα για να υποβληθεί σε θεραπεία, όπερ σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης γι' αρκετό καιρό.
Η αποστολή του Παναθηναϊκού έφυγε για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας των πρωταθλητών Ελλάδας. Την αποστολή του «τριφυλλιού» δεν ακολούθησε ο Στεφάν Λάσμε, ο οποίος ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα και θα παραμείνει στην Αθήνα για να υποβληθεί σε θεραπεία, όπερ σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης γι’ αρκετό καιρό.
Ο Ραμέλ Κάρι, ο οποίος αναμένεται να φτάσει αύριο στην Αθήνα, θα υποβληθεί σε εξετάσεις και θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας στη συνέχεια.
Οι παίκτες που ταξίδεψαν με την «πράσινη» αποστολή είναι οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Μάικ Μπατίστ, Τζέιμς Γκιστ, Πινγκ Σανγκ, Νίκος Παππάς, Γάιος Σκορδίλης, Γιώργος Αποστολίδης, Δημήτρης Κομποδιέτας και οι έφηβοι Γιώργος Γκιουζέλης και Εντινόσα Ερεμπενάνζιε. H ομάδα θα επιστρέψει από το Καρπενήσι στις 3 Σεπτεμβρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μουντιάλ 2026: Η φωτογραφία με τον Μέσι που δείχνει γιατί η Αργεντινή είναι πραγματική «ομάδα»
- Ομάδα διαχείρισης κρίσεων στην ΕΕ για σπάνιες γαίες – Κλιμάκωση με Κίνα
- Ο Νικήτας Κακλαμάνης για τη Μάρω Κοντού: «Μπροστά στην άδεια καρέκλα σου, ένα ποτήρι ουίσκι κι ένα τσιγάρο»
- Super League: Το αναλυτικό πρόγραμμα για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 (pics)
- Οδύσσεια: Το ένα πράγμα που δεν πρόκειται να κάνει ξανά ο Ματ Ντέιμον
- Κύπρος: Επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες 27 έως 29 Ιουλίου – Στο πλαίσιο της αποστολής Καλών Υπηρεσιών

