Στην Αθήνα ο Πινγκ Σανγκ για την πρώτη του Παναθηναϊκού
Ο Πινγκ Σανγκ θα γίνει ο πρώτος Κινέζος που θα παίξει στην Ευρώπη και δήλωσε ανυπόμονος να ξεκινήσει την προετοιμασία με τον Παναθηναϊκό.
Ο Πινγκ Σανγκ θα γίνει ο πρώτος Κινέζος που θα παίξει στην Ευρώπη και δήλωσε ανυπόμονος να ξεκινήσει την προετοιμασία με τον Παναθηναϊκό.
«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Είναι τιμή για εμένα. Και είναι τιμή που είμαι ο πρώτος Κινέζος που θα αγωνιστεί στην Ευρώπη. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Ανυπομονώ να ξεκινήσω δουλειά» ήταν τα πρώτα λόγια του Πινγκ Σανγκ, κατά την άφιξή του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εσπανιόλ – Ρεάλ Μαδρίτης 0-2: Νίκησαν οι Μαδριλένοι… αναβολή στέψης για τη «Μπάρτσα»
- Ίντερ – Πάρμα 2-0: Πρωταθλητές Ιταλίας για 21η φορά στην ιστορία τους οι «Νερατζούρι»
- Νίκολιτς: «Πρέπει να πολεμήσουμε μέχρι το τέλος»
- Μπενίτεθ: «Οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα»
- Παπάγου – Βίκος Ιωαννίνων 72-87: Πήρε τον τελικό και ανέβηκε στην GBL!
- Όλα τα γκολ της αγωνιστικής από τα πλέι-οφ και τα πλέι-άουτ της Super League (vids)
- Ελλάδα – Αυστραλία 10-13: Ηττήθηκε ξανά η Εθνική και θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στη Β’ φάση
- Η βαθμολογία της Super League: Στο +6 η ΑΕΚ, στο Conference ο Παναθηναϊκός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 04.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-melquizedeque-32598114-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442