Στο μικροσκόπιο τα πτυχία των δημοσίων υπαλλήλων
Τη διενέργεια ελέγχων στα πιστοποιητικά σπουδών και ξένων γλωσσών όλων των δημοσίων υπαλλήλων προανήγγειλε η υφυπουργός Δημόσιας Διοίκησης, Εύη Χριστοφιλοπούλου. Η αρχή θα γίνει από τα πτυχία των εργαζομένων που θα τεθούν σε κινητικότητα.
Τη διενέργεια ελέγχων στα πιστοποιητικά σπουδών και ξένων γλωσσών όλων των δημοσίων υπαλλήλων προανήγγειλε η υφυπουργός Δημόσιας Διοίκησης, Εύη Χριστοφιλοπούλου.
Όπως δήλωσε η κ. Χριστοφιλοπούλου σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο έλεγχος θα αρχίσει από τους εργαζόμενους που θα τεθούν σε κινητικότητα και θα επεκταθεί σταδιακά σε όλο τον Δημόσιο Τομέα.
Είπε, επίσης, ότι για να μπει τέλος στην ατιμωρησία θα επιταχυνθεί η λειτουργία των πειθαρχικών συμβουλίων, που είχε ως αποτέλεσμα μόνο τον Ιούλιο περισσότεροι από 100 επίορκοι υπάλληλοι να δουν την πόρτα της εξόδου.
Διαβάστε επίσης:
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γερμανία: Αυξάνονται οι αντιρρησίες συνείδησης
- Ιράν: Και το Κρεμλίνο επιβεβαιώνει τη συνάντηση Πούτιν – Αραγτσί «στην Αγία Πετρούπολη»
- Σικελία: Αναχωρεί για τη Γάζα ο μεγαλύτερος μέχρι σήμερα στόλος με ανθρωπιστική βοήθεια
- Επίθεση – Ουάσιγκτον: Η βία δεν έχει θέση «στη δημοκρατία μας», τονίζει ο Ομπάμα
- Πετρέλαιο: Αυξάνονται οι τιμές κατά 2% και πλέον ελλείψει συνομιλιών ΗΠΑ – Ιράν
- SIPRI: Οι παγκόσμιες στρατιωτικές δαπάνες πλησίασαν τα 3 τρισ. δολάρια το 2025