Ρήξη μηνίσκου στο τραυματισμένο γόνατο ο Πόι
Άσχημα τα νέα στον Παναιτωλικό καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Μάουρο Πόι έδειξαν ότι υπέστη ρήξη μηνίσκου στο γόνατο που και στο παρελθόν αντιμετώπιζε πρόβλημα και η απουσία του αναμένεται να είναι μεγάλη. Τις επόμενες ημέρες ο 32χρονος Αργεντινός μέσος θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις για να διαπιστωθεί το ακριβές διάστημα της απουσίας τους από τη δράση.
Άσχημα τα νέα στον Παναιτωλικό καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Μάουρο Πόι έδειξαν ότι υπέστη ρήξη μηνίσκου στο γόνατο που και στο παρελθόν αντιμετώπιζε πρόβλημα και η απουσία του αναμένεται να είναι μεγάλη.
Τις επόμενες ημέρες ο 32χρονος Αργεντινός μέσος θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις για να διαπιστωθεί το ακριβές διάστημα της απουσίας τους από τη δράση.
Ο τραυματισμός του έχει «παγώσει» τους ανθρώπους του Παναιτωλικού, αφού ήρθε λίγες μόλις ημέρες πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μύκονος Betsson – Περιστέρι Betsson 92-88: Βήμα οκτάδας από τους νησιώτες (vid)
- Επίθεση σε δύο πλοία με ινδική σημαία στα Στενά του Ορμούζ – Επιβεβαιώνει η Ινδία, έντονη ανησυχία στο Νέο Δελχί
- Από τον Φεβρουάριο του 2001: 60-0 σερί ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναθηναϊκό! (vid)
- WSJ: Ο αμερικανικός στρατός ετοιμάζεται να επιβιβαστεί σε πλοία που συνδέονται με το Ιράν
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 10-14: Νέα νίκη για τους «ερυθρόλευκους» που επέκτειναν το ιστορικό σερί
- ΟΦΗ-Λεβαδειακός 2-0: Νίκη των Κρητικών πριν τον τελικό Κυπέλλου, «βλέπουν» και 5η θέση!
