Ρήξη μηνίσκου στο τραυματισμένο γόνατο ο Πόι
Άσχημα τα νέα στον Παναιτωλικό καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Μάουρο Πόι έδειξαν ότι υπέστη ρήξη μηνίσκου στο γόνατο που και στο παρελθόν αντιμετώπιζε πρόβλημα και η απουσία του αναμένεται να είναι μεγάλη. Τις επόμενες ημέρες ο 32χρονος Αργεντινός μέσος θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις για να διαπιστωθεί το ακριβές διάστημα της απουσίας τους από τη δράση.
Άσχημα τα νέα στον Παναιτωλικό καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Μάουρο Πόι έδειξαν ότι υπέστη ρήξη μηνίσκου στο γόνατο που και στο παρελθόν αντιμετώπιζε πρόβλημα και η απουσία του αναμένεται να είναι μεγάλη.
Τις επόμενες ημέρες ο 32χρονος Αργεντινός μέσος θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις για να διαπιστωθεί το ακριβές διάστημα της απουσίας τους από τη δράση.
Ο τραυματισμός του έχει «παγώσει» τους ανθρώπους του Παναιτωλικού, αφού ήρθε λίγες μόλις ημέρες πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δημοσκόπηση: «Ανώμαλη προσγείωση» για τη Νέα Δημοκρατία – Δυναμικό «μπάσιμο» για το «κόμμα Τσίπρα»
- Lufthansa: Τρεις τραυματίες από την εκκένωση του αεροσκάφους μετά την αναγκαστική προσγείωση
- Πώς ο πόλεμος αλλάζει τους επενδυτές και τις διαδρομές του χρήματος
- Ζακ Γαλιφιανάκης: «Η ζωή στο Χόλιγουντ δεν μου ταίριαζε»
- ΠΑΟΚ: Με Γιακουμάκη και Σάντσες κόντρα στην ΑΕΚ
- Θετικός στον χανταϊό διαγνώστηκε ένας από τους 14 Ισπανούς που επέβαιναν στο κρουαζιερόπλοιο



