Ρήξη μηνίσκου στο τραυματισμένο γόνατο ο Πόι
Άσχημα τα νέα στον Παναιτωλικό καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Μάουρο Πόι έδειξαν ότι υπέστη ρήξη μηνίσκου στο γόνατο που και στο παρελθόν αντιμετώπιζε πρόβλημα και η απουσία του αναμένεται να είναι μεγάλη. Τις επόμενες ημέρες ο 32χρονος Αργεντινός μέσος θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις για να διαπιστωθεί το ακριβές διάστημα της απουσίας τους από τη δράση.
Άσχημα τα νέα στον Παναιτωλικό καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Μάουρο Πόι έδειξαν ότι υπέστη ρήξη μηνίσκου στο γόνατο που και στο παρελθόν αντιμετώπιζε πρόβλημα και η απουσία του αναμένεται να είναι μεγάλη.
Τις επόμενες ημέρες ο 32χρονος Αργεντινός μέσος θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις για να διαπιστωθεί το ακριβές διάστημα της απουσίας τους από τη δράση.
Ο τραυματισμός του έχει «παγώσει» τους ανθρώπους του Παναιτωλικού, αφού ήρθε λίγες μόλις ημέρες πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΣΥΡΙΖΑ: Άριστος στην προπαγάνδα ο Γεωργιάδης – Να φύγει και από αντιπρόεδρος της ΝΔ και από το Υπουργικό Συμβούλιο
- «Eίμαι κι εγώ θύμα, όπως και τα παιδιά μου» – Η πρώην σύζυγος του αστυνομικού της Βουλής μιλά στο in
- Σοβαρό τροχαίο με παράσυρση και εγκατάλειψη 16χρονης στη Λιοσίων – Σε σοβαρή κατάσταση στο ΚΑΤ η ανήλικη
- Ο συνιδρυτής του Netflix αποχωρεί – Ξεκίνησε πουλώντας ηλεκτρικές σκούπες, έφτασε στα 5,8 δισ. δολάρια
- Με τις ευλογίες του Μαξίμου το ανοιχτό μπούλινγκ Γεωργιάδη στην ευρωπαϊκή εισαγγελία
- LIVE: Άρης – Βόλος


