Τριήμερο τουριστικό εισιτήριο των 20 ευρώ για τα Μέσα Μεταφοράς
Ένα νέο εισιτήριο καθιερώνεται στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, προκειμένου να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι τουρίστες που επισκέπτονται την Αττική για λίγες μέρες. Πρόκειται για ένα τριήμερο εισιτήριο αξίας 20 ευρώ το οποίο δίνει πρόσβαση σε όλα τα ΜΜΜ, ενώ καλύπτει και μία διαδρομή από και προς το «Ελ.Βενιζέλος».
Ένα νέο εισιτήριο καθιερώνεται στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, προκειμένου να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι τουρίστες που επισκέπτονται την Αττική για λίγες μέρες.
Πρόκειται για ένα τριήμερο εισιτήριο αξίας 20 ευρώ το οποίο δίνει πρόσβαση σε όλα τα ΜΜΜ για πολλαπλές διαδρομές, ενώ καλύπτει και μία διαδρομή από και προς το «Ελ.Βενιζέλος».
Το εισιτήριο διατίθεται ήδη στα εκδοτήρια του Αεροδρομίου, αλλά και στους σταθμούς του Μετρό στο Σύνταγμα, την Ομόνοια, το Μοναστηράκι, το Θησείο και τον Πειραιά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Parasocial breakup: Το τέλος της «σχέσης» μας με ένα influencer θυμίζει χωρισμό;
- Συντάξεις: Πότε θα πληρωθούν οι δικαιούχοι Αύγουστο και Σεπτέμβριο
- Η εικόνα στη βραχυχρόνια μίσθωση: Λιγότερα Airbnb, ακριβότερες διακοπές
- Η αναφορά Ρούμπιο στη δολοφονία της Βάγιας Νέστορα σε διάσκεψη για την πολιτική τρομοκρατία
- Κίνδυνος πυρκαγιάς: Στο «πορτοκαλί» σήμερα η Αττική και ακόμη επτά περιοχές
- Συνταγή: Βερίκοκα στο φούρνο με μέλι
- Σπάνε ρεκόρ και… κατάρες δεκαετιών: Τι κυνηγούν στον τελικό του Μουντιάλ Αργεντινή, Ισπανία και… Εμπαπέ (pics)
- Ελέγχους σε διαιτολογικά κέντρα και κέντρα αισθητικής ξεκινά το υπουργείο Υγείας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442