Διπλή… μπαλωθιά από τον Εργοτέλη, ανακοίνωσε τον Μπαμ Μπαμ
Και επίσημα παίκτης του Εργοτέλη είναι ο Μάρκος Μπαμ Μπαμ, καθώς η κρητική ΠΑΕ ανακοίνωσε την Τρίτη ότι ο Βραζιλιάνος επιθετικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κιτρινόμαυρους».
Και επίσημα παίκτης του Εργοτέλη είναι ο Μάρκος Μπαμ Μπαμ, καθώς η κρητική ΠΑΕ ανακοίνωσε την Τρίτη ότι ο Βραζιλιάνος επιθετικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κιτρινόμαυρους».
Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο 22χρονος (19/03/1991) άσος δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Εργοτέλη. Θα δώσω τα πάντα για να πετύχω και να βοηθήσω την ομάδα και τους συμπαίκτες μου, ώστε να έχουμε μια εξαιρετική χρονιά. Το διάστημα που είμαι στον Εργοτέλη όλα είναι τέλεια. Έχουμε ένα πολύ καλό τεχνικό επιτελείο που μας καθοδηγεί και επίσης φοβερούς παίκτες».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ουκρανία: Η Δύση πρέπει να συμβιβαστεί με την πραγματικότητα επί του πεδίου, τονίζει ο Λαβρόφ,
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Μύθοι και αλήθειες για τους «αιώνιους»
- Ο Τραμπ παρέχει πλήρη στήριξη στον Νετανιάχου – Aπειλεί Ιράν, Χαμάς και Χεζμπολάχ «αν συμπεριφέρονται άσχημα»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 30.12.2025]
- Ανεβαίνει το θερμόμετρο στην Εσπανιόλ, ζητήθηκε «φρένο» στον θυμό για τον Ζοάν Γκαρσία
- Τεχεράνη: Διαδηλώσεις έξω από κλειστά καταστήματα, λόγω ισοτιμίας και ακρίβειας

