Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μια Porsche 911 Carrera 4S κατά παραγγελία… Facebook

Μια Porsche 911 Carrera 4S κατά παραγγελία… Facebook

Η γερμανική φίρμα παρουσιάζει το αποτέλεσμα της πρωτοβουλίας της να παραδώσει στην αισθητική των φίλων της στο Facebook μια 911 Carrera 4S, προκειμένου να γιορτάσει τα πέντε εκατομμύρια διαδικτυακών ακολούθων.


Προκειμένου να γιορτάσει τα πέντε εκατομμύρια φίλους της στo Facebook η γερμανική φίρμα, έδωσε το ελεύθερο στους… ακόλουθους της στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης να διαμορφώσουν την εικόνα μιας 911 Carrera 4S, με την υπόσχεση, φυσικά, να την κατασκευάσει.

Το αποτέλεσμα της συλλογικής αυτής διαδικασίας είναι μια Carrera 911 4S σε χρώμα Aqua Blue Metallic με τροχούς 20 ιντσών. Το σύνολο συμπληρώνει η sport ανάρτηση, το ανάλογου προσανατολισμού σύστημα εξαγωγής, το αεροδυναμικό πακέτο Aerokit Cup το οποίο περιλαμβάνει ανασχεδιασμένα με κριτήριο την όσο το δυνατόν χαμηλότερη αντίσταση του αέρα, μπροστινό τμήμα, νέα spoiler και μία σταθερή αεροτομή.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα διακριτικά των δημιουργών της έκδοσης με τα μαρσπιέ να φέρουν χαραγμένη τη φράση “Personally Built by 5 Million Facebook Fans” συνοδευόμενη από το όνομα του μοντέλου με LED γαλάζιο φωτισμό. Ο ίδιος γαλάζιος φωτισμός κυριαρχεί και στον θάλαμο που συνδυάζει το ματ αλουμίνιο στην κεντρική κονσόλα και στις λεπτομέρειες με τις δερμάτινες επενδύσεις. Την εικόνα συμπληρώνουν τα πεντάλ αλουμινίου και ο αλουμινένιος επιλογέας του PDK κιβωτίου.

auto.in.gr

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024