ΠΑΟ… για το φιλικό με τη Λάτσιο και για τον Σάνι
Ο Παναθηναϊκός δίνει απόψε στις 21:00 (ΟΤΕ TV) απέναντι στη Λάτσιο το πιο δυνατό τεστ πριν από τη σέντρα της Σούπερ Λιγκ. Οι Πράσινοι μάλιστα επιστρέφουν έπειτα από χρόνια στη Λεωφόρο, η οποία αναμένεται να είναι γεμάτη για να αποθεώσει τους παίκτες του Γιάννη Αναστασίου. Την ίδια ώρα, με την αποστολή της Λάτσιο βρίσκεται στην Αθήνα και ο Εμανουέλ Σάνι, για τον οποίο οι Ιταλοί γράφουν ότι το Τριφύλλι είναι το πρώτο φαβορί για την απόκτησή του.
Ο Παναθηναϊκός δίνει απόψε στις 21:00 (ΟΤΕ TV) απέναντι στη Λάτσιο το πιο δυνατό τεστ πριν από τη σέντρα της Σούπερ Λιγκ. Οι Πράσινοι μάλιστα επιστρέφουν έπειτα από χρόνια στη Λεωφόρο, η οποία αναμένεται να είναι γεμάτη για να αποθεώσει τους παίκτες του Γιάννη Αναστασίου.
Την ίδια ώρα, με την αποστολή της Λάτσιο βρίσκεται στην Αθήνα και ο Εμανουέλ Σάνι, για τον οποίο οι Ιταλοί γράφουν ότι το Τριφύλλι είναι το πρώτο φαβορί για την απόκτησή του.
Σύμφωνα με την «Repubblica», οι «λατσιάλι» έχουν σαν στόχο να παραχωρήσουν τον Νιγηριανό επιθετικό, Εμμάνουελ Σάνι.
Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ο 20χρονος βραχύσωμος (1,64μ.) Αφρικανός επιθετικός δεν συμφώνησε με την Παρτιζάν Βελιγραδίου και έχει προτάσεις από ελληνικούς συλλόγους, με τον Παναθηναϊκό να είναι το φαβορί στην υπόθεση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φωτιά σε δασική έκταση στην Κόνιτσα
- Η Μοντερέι ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Πινέδα από την ΑΕΚ!
- Σμαΐλοβιτς στο «in»: «Τιμή μου να αγωνίζομαι στον Ολυμπιακό – Διαθέτει πολύ μεγάλη ποιότητα» (vid)
- Αρβανίτης για Μητσοτάκη: Η κυβέρνηση της συγκάλυψης πανηγυρίζει για το Κράτος Δικαίου μετά την έκθεση της ΕΕ
- Η Ισπανία σαρώνει την Αργεντινή με 51% υψηλότερη αξία στο Χρηματιστήριο του Ποδοσφαίρου
- Επιχείρηση «Ασπίδες»: Η Ευρώπη εξετάζει επέκτασή της καθώς οι Χούθι απειλούν να κλείσουν την Ερυθρά Θάλασσα



