
Ξεπέρασαν τις 8.000 οι αιτήσεις για τη Δημόσια Τηλεόραση
Σε 8.044 έχουν ανέλθει οι αιτήσεις, στη πρώτη φάση της διαδικασίας, για πρόσληψη στο φορέα της Δημόσιας Τηλεόρασης. Υπενθυμίζεται ότι προκηρύχθηκαν αρχικώς 589 θέσεις για το μεταβατικό φορέα (η προθεσμία έληξε) και 1.453 θέσεις για το μόνιμο φορέα, για τις οποίες η προθεσμία λήγει την Παρασκευή 9 Αυγούστου.
Σε 8.044 έχουν ανέλθει οι αιτήσεις, στη πρώτη φάση της διαδικασίας, για πρόσληψη στο φορέα της Δημόσιας Τηλεόρασης.
Υπενθυμίζεται ότι προκηρύχθηκαν αρχικώς 589 θέσεις για το μεταβατικό τηλεοπτικό φορέα και η προθεσμία γι’ αυτές έληξε το βράδυ του Σαββάτου.
Επίσης, έχουν προκηρυχθεί και οι υπόλοιπες 1.453 θέσεις, ώστε να συμπληρωθεί ο αριθμός των 2.000, για το μόνιμο φορέα της Δημόσιας Τηλεόρασης, ο οποίος αναμένεται να συγκροτηθεί και να λειτουργήσει εντός του φθινοπώρου.
Η προθεσμία για τις μόνιμες θέσεις λήγει την Παρασκευή 9 Αυγούστου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη σε 54χρονη για θανάσιμη παράσυρση γάτας
- Τέλος ο Μπόνγκα από την Παρτιζάν – Συνεχίζει σε ομάδα της Euroleague (pic)
- Φωτιά στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης – Μήνυμα από το 112 «παραμείνετε σε ετοιμότητα»
- Μπάρμπαρα Έντεν: «Όταν έφτανα στο πλατό, ο Έλβις Πρίσλεϊ μου έφερνε μια καρέκλα»
- Τσουκαλάς: Ως πότε θα σιωπά η ΝΔ μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τον ΟΠΕΚΕΠΕ – Θα διαγράψει τους εκλεκτούς της;
- Μύκονος: Συνελήφθη οδηγός ταξί για υπερχρέωση πελατών – Κλιμακώνονται οι έλεγχοι και στα υπόλοιπα νησιά



