Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προληπτικός έλεγχος για 174 Toyota Yaris στην Ελλάδα

Προληπτικός έλεγχος για 174 Toyota Yaris στην Ελλάδα

Τα ιαπωνικά αυτοκίνητα οδηγούνται στα συνεργεία της Toyota προκειμένου να πραγματοποιηθεί προληπτικός έλεγχος στα πίσω φρένα.

Σε ανάκληση Yaris για τη διενέργεια προληπτικού ελέγχου προχωρά η Toyota Ελλάς Α.Β.Ε.Ε. σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή.

Ο προληπτικός έλεγχος αφορά 174 αυτοκίνητα, παραγωγής από 2 Απριλίου 2013 έως 23 Μαΐου 2013 και πραγματοποιείται προκειμένου να ελεγχθούν τα πίσω φρένα.

Αναλυτικότερα στα υποψήφια προς έλεγχο αυτοκίνητα, υπάρχει πιθανότητα διαρροής υγρού από τα πίσω φρένα ανάμεσα στην σωλήνωση και την δαγκάνα τους (για οχήματα με πίσω δίσκους) ή την σωλήνωση και το ταμπούρο, εξαιτίας ανεπαρκούς ροπής σύσφιξης στους κοχλίες.

Ως αποτέλεσμα υπάρχει, υπό ακραίες συνθήκες, το ενδεχόμενο να επηρεαστεί η απόδοση του συστήματος πέδησης και να ανάψει η σχετική προειδοποιητική λυχνία.

Ωστόσο, όπως διευκρινίζεται, μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το παραπάνω ζήτημα.

Οι ιδιοκτήτες των προς ανάκληση αυτοκίνητων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών αυτοκινήτων Toyota σε όλη την
Ελλάδα, για να πραγματοποιηθεί έλεγχος και σύσφιξη στους κοχλίες των πίσω φρένων και, αν χρειαστεί, αντικατάσταση των αντίστοιχων εξαρτημάτων, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Οι καταναλωτές που επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την Τoyota Ελλάς στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο
τηλέφωνο 210 2808000 (ώρες λειτουργίας από 09.00πμ έως 05:00μμ).

auto.in.gr

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024