
Νέες αστυνομικές επιχειρήσεις σε καταυλισμούς Ρομά σε Αρκαδία και Αργολίδα
Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί της Τετάρτης με έρευνες σε καταυλισμούς Ρομά στην Αργολίδα και την Αρκαδία. Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη είχαν γίνει επιχειρήσεις στη Μεσσηνία, και τη Δευτέρα στην Κορινθία.
Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί της Τετάρτης με έρευνες σε καταυλισμούς Ρομά στην Αργολίδα και την Αρκαδία.
Οι επιχειρήσεις στην Πελοπόννησο, πραγματοποιούνται με τη συμμετοχή αστυνομικών δυνάμεων της Πελοποννήσου και της Αττικής, που έχουν φτάσει στην Πελοπόννησο γι’ αυτό τον σκοπό, με επικεφαλής τον αστυνομικό επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος αντιστράτηγο Ιωάννη Δικόπουλο και τον γενικό αστυνομικό διευθυντή Πελοποννήσου υποστράτηγο Ηλία Γεωργόπουλο, παρουσία εισαγγελικών λειτουργών.
Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη είχαν γίνει επιχειρήσεις στη Μεσσηνία, και τη Δευτέρα στην Κορινθία.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε η αστυνομία στη δημοσιότητα για τους ελέγχους την Τρίτη στη Μεσσηνία, ελέγχθηκαν συνολικά 623 άτομα (303 ημεδαποί και 320 αλλοδαποί).
Από αυτά, συνελήφθησαν 84 (οι περισσότεροι για παράνομη διαμονή στη χώρα και υγειονομικές παραβάσεις) ενώ εκτελέστηκαν αποφάσεις για κατεδάφιση 14 καταλυμάτων.
Βεβαιώθηκαν συνολικά 235 παραβάσεις (200 του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, 22 υγειονομικών διατάξεων, 6 για κλοπή ρεύματος, 4 του νόμου περί όπλων, 1 του νομου για ναρκωτικά, 1 των ειδικών ποινικών νόμων και 1 πολεοδομική).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Εξιτήριο στον 50χρονο καβοδέτη που τραυματίστηκε στο λιμάνι της Μυτιλήνης – Επικοινώνησε μαζί του ο Κικίλιας
- Η αξιοκρατία αγνοείται στη διαιτησία της εποχής Λανουά
- Γιατί η Ντούα Λίπα θέλησε να παντρευτεί σε ένα μαφιόζικο παλάτι της Σικελίας;
- Η American Airlines αναστέλλει καλοκαιρινά δρομολόγια – Αιτία, το αυξημένο κόστος των καυσίμων
- Σουηδία – Ελλάδα 2-2: Εξαιρετική για 50 λεπτά η Εθνική, αρνήθηκε να ηττηθεί στο τέλος (vids)
- «Φτάνουν οι μάχες»: Ο Ζελένσκι ζητά από τον Πούτιν να συναντηθούν και να λήξουν τον πόλεμο



