
Ένοπλη ληστεία με λεία 40.000 ευρώ σε κατάστημα των ΕΛΤΑ στα Ιωάννινα
Το ποσό των 40.000 ευρώ άρπαξαν το πρωί της Τετάρτης από τα ΕΛΤΑ στη Ζίτσα Ιωαννίνων δύο ένοπλοι, οι οποίοι εισέβαλαν στον χώρο του υποκαταστήματος, αιφνιδιάζοντας το προσωπικό. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.
Το ποσό των 40.000 ευρώ άρπαξαν το πρωί της Τετάρτης από τα ΕΛΤΑ στη Ζίτσα Ιωαννίνων δύο ένοπλοι, οι οποίοι εισέβαλαν στον χώρο του υποκαταστήματος, αιφνιδιάζοντας το προσωπικό.
Οι δράστες είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους και με την απειλή όπλων, υποχρέωσαν τους υπαλλήλους να τους δώσουν τα χρήματα που είχαν στο ταμείο.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες, βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα σε απόσταση 10 χιλιομέτρων από τη Ζίτσα.
Όπως δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες, οι δύο ληστές μιλούσαν πολύ καλά ελληνικά. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΕΛΑΣ κατά Γεωργιάδη για F35: Ο «Αδωνισμός» και οι ακροδεξιές υστερίες δεν έχουν θέση στην υπεράσπιση των συμφερόντων της χώρας
- AbbVie: Ενεργός συμμετοχή στη διεπιστημονική συζήτηση για την υγεία και την ισότιμη πρόσβαση των ασθενών στην καινοτομία, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
- Νομίζεις ότι ξέρεις πού θα σε βρει το πιο καυτό καλοκαίρι; Don’t Bed on it!
- Το «αντίο» του Γεντβάι στον Παναθηναϊκό (pic)
- Eπίθεση με μαχαίρι στο Παρίσι – Τρεις γυναίκες τραυματίστηκαν, οι δύο σοβαρά
- Σύρος: Χτύπημα στο θώρακα δέχτηκε η 42χρονη διασώστρια – Της τρύπησε τον πνεύμονα
