Σε θετικό έδαφος βρέθηκαν ΗΠΑ και Ευρώπη την Τρίτη
Με μικρές διακυμάνσεις έκλεισαν σε θετικά έδαφος οι αγορές στην Ευρώπη και στη Νέα Υόρκη την Τρίτη, συνεχίζοντας σε μια γενικά καλή πορεία των τελευταίων ημερών.
Με μικρές διακυμάνσεις έκλεισαν σε θετικά έδαφος οι αγορές στην Ευρώπη και στη Νέα Υόρκη την Τρίτη, συνεχίζοντας σε μια γενικά καλή πορεία των τελευταίων ημερών.
Οριακή πτώση 0,01% είχε ο Dow Jones που έκλεισε στις 15.520,60 μονάδες ενώ ο Standard & Poor’s διαμορφώθηκε στις 1.687,06 μονάδες με άνοδο 0,10%.
Άνοδο 0,48% στις 3,616.47 μονάδες είχε ο NASDAQ.
Στο Λονδίνο ο FTSE ενισχύθηκε 0,16% στις 6.570,95 μονάδες και στη Φρανκφούρτη ο DAX30 ενισχύθηκε 0,15% στις 8.271,02 μονάδες.
Άνοδο 0,45% είχε στο Παρίσι ο CAC που έκλεισε στις 3.986,61 μονάδες, αλλά αντίθετα, πτώση 0,05% στις 7.810,17 μονάδες ο SMI στη Ζυρίχη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καλλιθέα: Ξυλοκόπησε με ρόπαλο του μπέιζμπολ δύο Αιγύπτιους – Διαψεύδονται οι φήμες ότι υπήρξε διάρρηξη
- Πολάκης: Τα ιστορικά κόμματα δεν καταργούνται με ατομικές αποφάσεις
- OpenAI και Anthropic προειδοποιούν για κίνδυνο βιοτρομοκρατίας λόγω ΑΙ
- Αντώνης Σαμαράς: Ανοίγει σήμερα τα χαρτιά του για το νέο κόμμα από την Κρήτη – «Θα τα πούμε το απόγευμα»
- Αποκάλυψη in: Το υπ. Δικαιοσύνης πλήρωσε ταξίδι για συνέδριο ιατροδικαστών σε υπεύθυνη… οικονομικών υπηρεσιών
- Στον Ολυμπιακό η Ανδρομάχη Τσιόγκα

