Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Νίκου Καρέλη βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, αφού ξεπεράστηκαν τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν και απομένουν μόνο οι υπογραφές και η ανακοίνωση. Το πρόβλημα που είχε παρουσιαστεί με τα τροφεία του 21χρονου διεθνή επιθετικού ξεπεράστηκε και πλέον η επιστροφή του νεαρού επιθετικού στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού είναι πολύ κοντά.
Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Νίκου Καρέλη βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, αφού ξεπεράστηκαν τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν και απομένουν μόνο οι υπογραφές και η ανακοίνωση.
Το πρόβλημα που είχε παρουσιαστεί με τα τροφεία του 21χρονου διεθνή επιθετικού ξεπεράστηκε και πλέον η επιστροφή του νεαρού επιθετικού στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού είναι πολύ κοντά.
Εντός της εβδομάδας αναμένεται να υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις και υπολογίζεται ότι ο Καρέλης θα κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα των Πρασίνων στο φιλικό με την Λάτσιο, στις 4 Αυγούστου στη Λεωφόρο.