Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Πρόγραμμα εξυπηρέτησης επειγόντων οδοντιατρικών περιστατικών για τον Αύγουστο

Πρόγραμμα εξυπηρέτησης επειγόντων περιστατικών λειτουργούν και φέτος τον Αύγουστο οι Οδοντιατρικοί Σύλλογοι Αττικής και Θεσσαλονίκης, με στόχο να εξυπηρετήσουν τις έκτακτες ανάγκες των ασθενών. Τα στοιχεία των οδοντιάτρων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα βρίσκονται στα site των συλλόγων.

Πρόγραμμα εξυπηρέτησης επειγόντων περιστατικών λειτουργούν και φέτος τον Αύγουστο οι Οδοντιατρικοί Σύλλογοι Αττικής και Θεσσαλονίκης, με στόχο να εξυπηρετήσουν τις έκτακτες ανάγκες των ασθενών.

Στο πρόγραμμα του ΟΣΑ συμμετέχουν οδοντίατροι της Αττικής οι οποίοι θα εξυπηρετούν επείγοντα περιστατικά ασθενών από την 1η Αυγούστου. Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται για τους οδοντιάτρους που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, είτε στα τηλέφωνα του Συλλόγου 2103821109 (08:30 π.μ. – 15:30 μ.μ.) τις εργάσιμες ημέρες, είτε από το site www.osanet.gr.

Στη Θεσσαλονίκη το πρόγραμμα εφημεριών περιλαμβάνει τις καθημερινές και τα Σαββατοκύριακα της περιόδου 27 Ιουλίου-18 Αυγούστου. Η κατανομή των εφημερευόντων γίνεται με ευθύνη του ΟΣΘ και για τις ανάγκες του προγράμματος, ο νομός έχει διαιρεθεί στις ακόλουθες περιοχές: Κεντρική Θεσσαλονίκη, Ανατολική Θεσσαλονίκη, Δυτική Θεσσαλονίκη.
Οι ώρες φυσικής παρουσίας των εφημερευόντων στα ιατρεία τους είναι 10:00 – 21:00.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΟΣΑ Αθανάσιο Υφαντή, «ο οδοντιατρικός σύλλογος αναπτύσσει πρωτοβουλίες για την εξυπηρέτηση των πολιτών για έκτακτα περιστατικά».

Ενώ από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΟΣΘ, Θανάσης Δεβλιώτης, εξηγεί ότι «η αδυναμία κάλυψης των επειγόντων οδοντιατρικών περιστατικών κατά τις γιορτές, τις αργίες και κυρίως κατά την περίοδο των θερινών διακοπών, έχει διαπιστωθεί εδώ και χρόνια. Όταν οι κρατικές υπηρεσίες αδυνατούν να παρουσιάσουν μια προσβάσιμη και εξυπηρετική για τους ασθενείς πρόταση με την εμπλοκή στο σύστημα εφημεριών και απομακρυσμένων κέντρων υγείας εκτός του πολεοδομικού ιστού της Θεσσαλονίκης, εμείς ως Οδοντιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, προσπαθούμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των πολιτών, ανταποκρινόμενοι στον κοινωνικό μας σκοπό, παρέχοντας την οργανωτική και διοικητική μας εμπειρία. Οι ασθενείς μπορούν να απευθύνονται στους εν λόγω οδοντιάτρους εφόσον δεν δύναται να τους εξυπηρετήσει ο προσωπικός τους οδοντίατρος».

health.in.gr

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024