Το ελληνικό μεζεδοπαντοπωλείο ΕΡΓΟΝ (ERGON, Greek Deli – Cuisine, αγγληστί) ξεκίνησε από τα τέλη Μαΐου μια συνεργασία γεύσεων με το ξενοδοχείο Rocabella στον Άγιο Στέφανο Μυκόνου, στοχεύοντας στη προώθηση ελληνικών προϊόντων μικρών παραγωγών.

Η κοσμοπολίτικη εκδοχή του ΕΡΓΟΝ αγκαλιάζει την πισίνα του Rocabella Art Hotel παντρεύοντας το παραδοσιακό με το νέο, το κλασικό με το μοντέρνο, την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική με την κουζίνα!
Με θέα τη χώρα της Μυκόνου και το Αιγαίο Πέλαγος μπορείτε να απολαύσετε το μενού του ERGON σε μία κυκλαδίτικη εκδοχή. Γραβιέρα Νάξου, καπαρόφυλλα Σαντορίνης, κοπανιστή και λούζα Μυκόνου είναι κάποια από τα σημεία του μενού που κάνουν τη διαφορά!
Τα προϊόντα της ΕΡΓΟΝ κυριαρχούν και στο πρωινό του ξενοδοχείου ενώ το μικρό παντοπωλείο στη reception, είναι το καταλληλότερο μέρος για να αποκτήσετε τα δωράκια της επιστροφής σας στις πόλεις.

Κι όλα, με την καθοδήγηση φυσικά, του super chefτου ΕΡΓΟΝ, Δημήτρη Σκαρμούτσου.

Επισκεφτείτε την σελίδα της γευστικής αυτής συνεργασίας στο Facebook για περισσότερες πληροφορίες.

Rocabella Hotel
Μύκονος, Άγιος Στέφανος
2289 028930
mykonos@ergonproducts.gr