
Αγωνιούν για την εγκυρότητα του γάμου τους 830 ζευγάρια στο Οντάριο
Συγκλονισμένο είναι ένα ζευγάρι από το Οντάριο όταν ανακάλυψε ότι ο γάμος του, όπως και άλλων 829 ζευγαριών, μπορεί να θεωρηθεί άκυρος. Ο Γκόρντον και η Πάολα παντρεύτηκαν στις 31 Δεκεμβρίου του 2008 στο Οντάριο. Εκείνο το μήνα, όμως, το πρόσωπο που τελούσε τις γαμήλιες τελετές ήταν ένα από πέντε που δεν ήταν νόμιμα εξουσιοδοτημένα να εκτελούν γάμους.
Συγκλονισμένο είναι ένα ζευγάρι από το Οντάριο όταν ανακάλυψε ότι ο γάμος του, όπως και άλλων 829 ζευγαριών, μπορεί να θεωρηθεί άκυρος.
Ο Γκόρντον και η Πάολα παντρεύτηκαν στις 31 Δεκεμβρίου του 2008 στο Οντάριο. Εκείνο το μήνα, όμως, το πρόσωπο που τελούσε τις γαμήλιες τελετές ήταν ένα από πέντε που δεν είχαν άδεια να τελούν γάμους.
Σύμφωνα με αξιωματούχο τα πέντε αυτά άτομα δεν ήταν νόμιμα εξουσιοδοτημένα να εκτελούν γάμους.
Ωστόσο, διαβεβαιώνει τα 830 ζευγάρια ότι οι γάμοι που τελέστηκαν τότε δεν ακυρώνονται και ότι μπορούν να ζητήσουν νέα πιστοποιητικά γάμου χωρίς κόστος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Για συμφωνία μιλά πάλι ο Τραμπ «την επόμενη εβδομάδα»
- Λίβανος: Πλήγματα από Ισραήλ και Χεζμπολά μετά τις διαβεβαιώσεις Τραμπ για τον τερματισμό τους
- Έκτακτη συζήτηση στο Συμβούλιο Ασφαλείας για την κλιμάκωση στον Λίβανο
- Ουκρανία: Μεγάλης κλίμακας ρωσική επίθεση εναντίον του Κίεβο και άλλων πόλεων σε όλη τη χώρα
- ΗΠΑ: Το Πεντάγωνο περιορίζει περαιτέρω την πρόσβαση στους δημοσιογράφους
- Η ΕΕ νομιμοποιεί την μεταφορά απελαθέντων σε τρίτες χώρες εκτός ένωσης



