Την δυνατότητα να απαντούν στις αναρτήσεις με φωτογραφίες απέκτησαν οι διαχειριστές σελίδων στο Facebook, έναν μήνα μετά την προσθήκη της ίδιας λειτουργικότητας στα μεμονωμένα μέλη του Facebook.

H υποβολή απαντήσεων και σχολίων με φωτογραφίες μπορεί να γίνει από το πρόγραμμα πλοήγησης, δηλαδή τον browser από υπολογιστή ή smartphone. Δεν υποστηρίζεται όμως από τα app του Facebook για smartphone και tablet, κάτι που εκτιμάται ότι θα επιλυθεί με σχετικές ενημερώσεις. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ο χρήστης δεν μπορεί να δει τις φωτογραφίες στα σχόλια και τις απαντήσεις.

Η απάντηση/σχόλιο με φωτογραφία γίνεται επιλέγοντας το εικονίδιο της φωτογραφικής μηχανής στο σχετικό πεδίο που εμφανίζει το tooltip Attach a photo και ενεργοποιεί την λειτουργία Upload a photo. O χρήστης μπορεί να προσθέσει σχόλιο με κείμενο και οι διαχειριστές σελίδων μπορούν να απενεργοποιήσουν την προεπισκόπηση φωτογραφίας στα σχόλια. Προς το παρόν, δεν υπάρχει σχετική αναφορά για την απενεργοποίηση του ανεβάσματος φωτογραφιών από τους χρήστες στις Σελίδες γενικώς.

In.gr Τεχνολογία