Ύποπτη ουσία εντοπίστηκε στην αλληλογραφία της ΕΚΤ
Μία ύποπτη επιστολή που περιείχε μαύρη σκόνη εντοπίστηκε την Τετάρτη στην αλληλογραφία που προοριζόταν για την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ), ανακοίνωσε η αστυνομία της Φρανκφούρτης, διευκρινίζοντας ότι εκ πρώτης όψεως η ουσία δεν φαίνεται να είναι επικίνδυνη.
Μία ύποπτη επιστολή που περιείχε μαύρη σκόνη εντοπίστηκε την Τετάρτη στην αλληλογραφία που προοριζόταν για την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ), ανακοίνωσε η αστυνομία της Φρανκφούρτης, διευκρινίζοντας ότι εκ πρώτης όψεως η ουσία δεν φαίνεται να είναι επικίνδυνη.
Το πρωί της Τετάρτης υπάλληλοι της ΕΚΤ ενημέρωσαν ότι έλαβαν μια ύποπτη επιστολή, από την οποία έβγαινε μια μαύρη σκόνη.
Μία εργαζόμενη ανέφερε ότι αισθάνθηκε αδιαθεσία αφού ήρθε σε επαφή με το γράμμα και για το λόγο αυτό η αστυνομία και η πυροσβεστική εκκένωσαν το χώρο.
Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις πάντως, δεν υπάρχει κάποια επικίνδυνη χημική ουσία μέσα στο γράμμα. Επιπλέον, τα συμπτώματα της υπαλλήλου εξαφανίστηκαν λίγη ώρα αργότερα.
Νωρίς το μεσημέρι επετράπη στους υπαλλήλους να επιστρέψουν στη δουλειά τους.
«Η ουσία που βρέθηκε θα αναλυθεί εργαστηριακά. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν είναι ακόμη διαθέσιμα» σημειώνεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.
Δεν δόθηκε καμία διευκρίνιση όσον αφορά τον αποστολέα και τον παραλήπτη του γράμματος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Ισπανία: Μεγάλες πυρκαγιές μαίνονται στη χώρα – Εκκενώθηκαν κοινότητες κοντά στη Μαδρίτη
- Γιορτή σήμερα 23 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 23.07.2026]
- Οι Χιτ απέλυσαν τον υπεύθυνο του καναλιού μετά την γκάφα με τον Λεμπρόν
- Επιθέσεις στο Ιράν από τις ΗΠΑ, ακούγονται εκρήξεις σε σημεία που χτυπήθηκαν και χθες
- Στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Μίλερ-ΜακΙντάιρ: «Το να είμαι μέρος αυτής της οικογένειας είναι σπουδαίο»


