Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Έμα Στόουν: Ταινίες & Φωτογραφίες

Έμα Στόουν: Ταινίες & Φωτογραφίες

Η νεαρή ανερχόμενη ηθοποιός Έμα Στόουν, πότε κοκκινομάλλα, ξανθιά ή μελαχρινή, κάνει όλο και ποιο συχνά την εμφάνισή της στο πλάι σπουδαίων ηθοποιών όπως Σον Πεν, Τζούλια Μουρ, Στιβ Καρέλ και Σίσι Σπέισεκ. Το Home Cinema ετοίμασε ένα αφιέρωμα και σας την συστήνει με αφορμή τη νέα κυκλοφορία σε DVD «Οι Διώκτες του Εγκλήματος». Η […]

Η νεαρή ανερχόμενη ηθοποιός Έμα Στόουν, πότε κοκκινομάλλα, ξανθιά ή μελαχρινή, κάνει όλο και ποιο συχνά την εμφάνισή της στο πλάι σπουδαίων ηθοποιών όπως Σον Πεν, Τζούλια Μουρ, Στιβ Καρέλ και Σίσι Σπέισεκ. Το Home Cinema ετοίμασε ένα αφιέρωμα και σας την συστήνει με αφορμή τη νέα κυκλοφορία σε DVD «Οι Διώκτες του Εγκλήματος».

Η αμερικάνα ηθοποιός Έμιλυ Τζιν Στόουν (Emily Jean Stone), γεννήθηκε στις 6 Νοεμβρίου του 1988 στην Αριζόνα. Έχει ένα μικρότερο αδερφό τον Σπένσερ. Η οικογένεια του πατέρα της κατάγεται από τη Σουηδία.

Η Στόουν ήταν μέλος του καστ της τηλεοπτικής σειράς «Drive», ενώ έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στην κωμωδία «Superbad» (2007). Συμμετείχε στις ταινίες «The House Bunny» (2008) και «Ghosts of Girlfriends Past» (2009).

Στη συνέχεια, πρωταγωνίστησε στις ταινίες «Zombieland» και «Paper Man» το 2009.

Το 2010, η Στόουν έδωσε τη φωνή της στο χαρακτήρα Mazie της ταινίας «Marmaduke» και πρωταγωνίστησε στην κωμωδία «Εύκολη…κατά Λάθος» σε ένα ρόλο που της χάρισε μια υποψηφιότητα για το βραβείο Χρυσής Σφαίρας Καλύτερης Ηθοποιού (σε Κωμωδία ή Μιούζικαλ).

Το 2012 υποδύθηκε την Γκουέν Στέισι στην ταινία «The Amazing Spider-Man», η οποία αποτελεί ένα αυτόνομο κεφάλαιο στη σειρά ταινιών Spider-Man και ακολουθεί την ιστορία από την αρχή.

Η Στόουν θα παίξει ξανά στο πλευρό του Ράιαν Γκόσλινκ στην ταινία «Gangster Squad», με τον σκηνοθέτη της ταινίας «Zombieland», Ρούμπεν Φλάισερ.

Διαβάστε επίσης:

Ο «Μοιραίος» Ράιαν Γκόσλινγκ


Πως προέκυψε το όνομα Έμα;
Η Στόουν επέλεξε το όνομα «Έμα» όταν έκανε εγγραφή στο Σωματείο Ηθοποιών (Screen Actors Guild – SAG) γιατί το όνομα «Έμιλι Στόουν» ήταν ήδη καταχωρημένο. με το όνομα Έμα αισθάνεται άνετα όπως έχει δηλώσει κατά το παρελθόν, αφού ήταν ένα από τα παρατσούκλια που της είχε δώσει η μητέρα της μικρή.


Η οικογένεια και οι φίλοι της την φωνάζουν Έμιλι.


Είναι πράγματι κοκκινομάλλα;
Αν και είναι γνωστή ως κοκκινομάλλα, η Στόουν είναι φυσική ξανθιά.


Κατάφερε να κερδίσει τον πρώτο της ρόλο ως έφηβη, αφότου έβαψε τα μαλλιά της καστανά σκούρα.
Ο κινηματογραφικός παραγωγός Judd Apatow την άλλαξε από μελαχρινή σε κοκκινομάλλα για το ρόλο της στην ταινία «Superbad». Επέστρεψε στο ξανθό για την ταινία «The Amazing Spider-Man».


Το 2009 η Στόουν μετακόμισε από το Λος Άντζελες στο Γκρίνουϊτς Βίλατζ της Νέας Υόρκης.

Οι Διώκτες του Εγκλήματος

2013

Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Ρούμπεν Φλάισερ, η ταινία αποτελεί μια ευφάνταστη αφήγηση της προσπάθειας της Αστυνομίας του Λος Άντζελες να ανατρέψει έναν από τους πιο επικίνδυνους μαφιόζους όλων των εποχών και να πάρει πίσω την πόλη.

The Amazing Spider-Man (3D-2012)

Περιπέτεια

Η ταινία διηγείται την ιστορία του Peter Parker (Andrew Garfield), ενός καθόλου δημοφιλούς έφηβου που μεγαλώνει με τον θείο (Martin Sheen) και τη θεία του (Sally Field), καθώς οι γονείς του τον εγκατέλειψαν σε μικρή ηλικία.

Crazy, Stupid, Love (2011)

Κωμωδία

Τι γίνεται όταν ξαφνικά στα σαράντα σου έχεις να αντιμετωπίσεις ένα διαζύγιο, να αλλάξεις τρόπο ζωής και να ξαναμπείς στο παιχνίδι του φλερτ;

Όχι Μόνο Φίλοι (2011)

Κωμωδία

Μια ρομαντική κωμωδία με τους Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και Μίλα Κούνις. Ο Ντίλαν και η Τζέιμι έχουν σταματήσει να πιστεύουν στα χολιγουντιανά κλισέ της αληθινής αγάπης και αποφασίζουν από απλοί συνεργάτες και φίλοι, να εκμεταλλευτούν την ερωτική έλξη που νιώθουν ο ένας για τον άλλον χωρίς καμία συναισθηματική δέσμευση. Σκέτο απολαυστικό σεξ άνευ μπερδεμάτων και επιπλοκών. Και ενώ πιστεύουν ότι είναι εύκολο, δεν θα αργήσουν να καταλάβουν ότι τα στερεότυπα των ρομαντικών κομεντί ίσως τελικά έχουν λόγο ύπαρξης!

Υπηρέτριες (2011)

Δραματική

H ταινία που έκλεισε το 24ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου, βασίζεται σε ένα από τα πλέον πολυσυζητημένα μυθιστορήματα των τελευταίων ετών, το ημιαυτοβιογραφικό best-seller «The Help» της Κάθριν Στόκετ, με την Έμα Στόουν στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Εύκολη Κατά Λάθος (2010)

Κωμωδία

Η φήμη που κυκλοφορεί στο Λύκειο για μια μαθήτρια σχετικά με «την πρώτη της φορά» και που η ίδια αποφασίζει να εκμεταλλευτεί για να ανέλθει σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο.

Μάρμαντιουκ (2010)

Κοινωνική – Παιδική

Ο αγαπημένος και παλιός γνώριμος σκύλος Μάρμαντιουκ, ένας δανέζικος μολοσσός, που δανείζεται τη «φωνή»του από τον Όουεν Ουίλσον, ενώ η Έμα Στούουν δανείζει τη φωνή της στη Μάζι.

Τα Φαντάσματα των Πρώην (2009)

Κομεντί

Ο φωτογράφος των διασήμων, Κόνορ Μιντ, αγαπά την ελευθερία, τη διασκέδαση και τις γυναίκες… με αυτή τη σειρά.
Ορκισμένος εργένης, δε διστάζει να χωρίσει με πολλές γυναίκες την ίδια στιγμή μέσω τηλεδιάσκεψης.
Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που το παρελθόν του Κόνορ, θα στοιχειώσει κυριολεκτικά την καθημερινότητα του, όταν στο γάμο του μικρού αδερφού του, θα δεχτεί την απρόσμενη επίσκεψη των παλιών του φιλενάδων!

Zombieland (2009)

Κωμωδία

Μια ξεχωριστή κωμωδία τρόμου του Ρούμπεν Φλάισερ, με πρωταγωνιστές δύο άνδρες, τον Κολόμπους και τον Ταλαχάσι, που παλεύουν να εξολοθρεύσουν έναν κόσμο κυριευμένο από Ζόμπι, για να επιβιώσουν.
Μαζί τους η Γουίτσιτα και η Λιτλ Ροκ. Ισχύει άραγε στην περίπτωσή τους το «ἡ ισχύς εν τη ενώσει»;

Διαβάστε επίσης:

Only in

Η ίδια κοροϊδία – πάλι

Τα μέτρα «σωτηρίας» του αθηναϊκού κέντρου από το AirBnb, κάθε άλλο παρά σωτήρια αποδεικνύονται.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024