«Πανικός» στην Φλωρεντία για Μάριο Γκόμεζ
Πανικό... έχει προκαλέσει στους οπαδούς της Φιορεντίνα η μεταγραφή του Μάριο Γκόμεζ στην ομάδα τους, αφού πάνω από 25.000 οπαδοί βρέθηκαν στο «Αρτέμιο Φράνκι» για να υποδεχτούν το νέο αστέρι του και αντικαταστάτη του φευγάτου Γιόβετιτς.
Πανικό… έχει προκαλέσει στους οπαδούς της Φιορεντίνα η μεταγραφή του Μάριο Γκόμεζ στην ομάδα τους, αφού πάνω από 25.000 οπαδοί βρέθηκαν στο «Αρτέμιο Φράνκι» για να υποδεχτούν το νέο αστέρι τους και αντικαταστάτη του φευγάτου Γιόβετιτς.
Ενθουσιασμός επικρατεί λοιπόν στις τάξεις της Φιορεντίνα με την επιλογή της διοίκησης να αντικαταστήσει τον Γιόβετιτς, που μετράει αντίστροφα για την αποχώρηση του, με τον πρωταθλητή Ευρώπης, πέρσι με την Μπάγιερν Μονάχου, Μάριο Γκόμεζ. Και φρόντισαν να του το δείξουν με τον καλύτερο τρόπο, αφού κατέκλυσαν το γήπεδο τους στην επίσημη παρουσίαση του παίκτη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γερμανία: Δεκάδες τραυματίες από μετωπική σύγκρουση δύο τραμ στο Ντίσελντορφ
- Τζον Τραβόλτα – Σπουδαίος ηθοποιός και ακόμη σπουδαιότερος πατέρας
- Συμφωνία στον ορίζοντα; ΗΠΑ και Ιράν διαπραγματεύονται νέα εκεχειρία
- Μιλουτίνοφ: «Να έχουμε την ίδια ενέργεια, με τη βοήθεια του κόσμου μας»
- Κρήτη: «Ποτάμια» οι δρόμοι στο Ηράκλειο – Ζημιές και καταστροφές στον Τσούτσουρα
- Το προφίλ του διαβόητου «Τίτι» που τραυματίστηκε από πυροβολισμό αστυνομικού στο Μικρολίμανο


