Τουλάχιστον 18 νεκροί σε τεταμένο αγώνα πυγμαχίας στην Ινδονησία
Τουλάχιστον 18 άτομα έχασαν τη ζωή τους στο περιθώριο τεταμένου αγώνα πυγμαχίας στην Ινδονησία. Η έκβαση του αγώνα προκάλεσε οργή εναντίον του διαιτητή, ο οποίος θεωρήθηκε ότι ευνόησε τον νικητή, και ξέσπασαν επεισόδια γύρω από το ρινγκ· αρκετοί, κυρίως γυναίκες, που προσπάθησαν να διαφύγουν, ποδοπατήθηκαν στις εξόδους.
Τουλάχιστον 18 άτομα έχασαν τη ζωή τους στο περιθώριο τεταμένου αγώνα πυγμαχίας στην Ινδονησία.
Η έκβαση του αγώνα προκάλεσε οργή εναντίον του διαιτητή, ο οποίος θεωρήθηκε ότι ευνόησε τον νικητή, και ξέσπασαν επεισόδια γύρω από το ρινγκ.
Οι θάνατοι όμως οφείλονται στην προσπάθεια αρκετών, κυρίως γυναικών, που προσπάθησαν να διαφύγουν και ποδοπατήθηκαν στις εξόδους.
Τον αγώνα παρακολουθούσαν περίπου 1.500 άτομα, τα οποία σύμφωνα με τις αναφορές προσπάθησαν βγουν από τις μόνο δύο εξόδους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- ESA: Η Μεσόγειος βάφτηκε… «κόκκινη» – Τα θαλάσσια κύματα «καύσωνα»
- Παπανικολάου: «Ίσως είναι μια πάρα πολύ χρήσιμη σφαλιάρα…»
- Τραμπ: Θα συναντηθεί με Ζελένσκι και Αλ Σάρα στο περιθώριο της συνόδου του ΝΑΤΟ
- Οδηγός ταξί απείλησε 17χρονους που αρνήθηκαν να πληρώσουν διπλάσιο κόμιστρο
- Φωτιές: Συνολικά 20 συλλήψεις για πρόκληση πυρκαγιάς από αμέλεια τις πρώτες πέντε ημέρες του Ιουλίου
- LIVE: Βραζιλία – Νορβηγία

