Βομβιστική επίθεση με 13 νεκρούς βόρεια της Δαμασκού
Το θάνατο 13 ανθρώπων προκάλεσε η έκρηξη οχήματος παγιδευμένου με εκρηκτικά σε πόλη βόρεια της Δαμασκού, σύμφωνα τόσο με τα συριακά ΜΜΕ όσο και με οργανώσεις που πρόσκεινται στην αντιπολίτευση. Τα θύματα είναι 10 αστυνομικοί και τρεις πολίτες, ανάμεσα στους οποίους και ένα παιδί.
Το θάνατο 13 ανθρώπων προκάλεσε η έκρηξη οχήματος παγιδευμένου με εκρηκτικά σε πόλη βόρεια της Δαμασκού, σύμφωνα τόσο με τα συριακά ΜΜΕ όσο και με οργανώσεις που πρόσκεινται στην αντιπολίτευση.
Τα θύματα είναι 10 αστυνομικοί και τρεις πολίτες, ανάμεσα στους οποίους και ένα παιδί.
Η επίθεση σημειώθηκε στο Ντέιρ Ατιγέ. Τον αριθμό των νεκρών έδωσε η ομάδα «Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων», η οποία πρόσκειται στην αντιπολίτευση.
Τα συριακά ΜΜΕ που πρόσκεινται στο καθεστώς επιβεβαίωσαν την επίθεση, αποδίδοντάς την σε «τρομοκράτες» -τον όρο με τον οποίο αναφέρονται στους αντάρτες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Ο Ralph Lauren και το Americana λουκ: 60 χρόνια μόδας – Από το σκοτεινό Μπρονξ στην κορυφή του κόσμου
- Ελληνιάδης για Κάρεϊ Σκάρι: «Ήταν ταλεντάρα, αλλά έμπλεξε από μικρός με διάφορα πράγματα…»
- «Το Ιράν ή θα υπογράψει ή θα πάμε να τελειώσουμε τη δουλειά» – Ο Τραμπ επανέρχεται με απειλές
- Πέντε ιρανικές και μία ταινία από την Παλαιστίνη στο 13ο Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαιολογικού και Πολιτιστικού Ντοκιμαντέρ ΑΓΩΝ
- Υποκλοπές: Όταν η καχυποψία απέναντι στον εισαγγελέα του Άρειου Πάγου γίνεται βεβαιότητα
- Η UEFA αλλάζει ριζικά το ποδόσφαιρο των εθνικών ομάδων

