Βομβιστική επίθεση με 13 νεκρούς βόρεια της Δαμασκού
Το θάνατο 13 ανθρώπων προκάλεσε η έκρηξη οχήματος παγιδευμένου με εκρηκτικά σε πόλη βόρεια της Δαμασκού, σύμφωνα τόσο με τα συριακά ΜΜΕ όσο και με οργανώσεις που πρόσκεινται στην αντιπολίτευση. Τα θύματα είναι 10 αστυνομικοί και τρεις πολίτες, ανάμεσα στους οποίους και ένα παιδί.
Το θάνατο 13 ανθρώπων προκάλεσε η έκρηξη οχήματος παγιδευμένου με εκρηκτικά σε πόλη βόρεια της Δαμασκού, σύμφωνα τόσο με τα συριακά ΜΜΕ όσο και με οργανώσεις που πρόσκεινται στην αντιπολίτευση.
Τα θύματα είναι 10 αστυνομικοί και τρεις πολίτες, ανάμεσα στους οποίους και ένα παιδί.
Η επίθεση σημειώθηκε στο Ντέιρ Ατιγέ. Τον αριθμό των νεκρών έδωσε η ομάδα «Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων», η οποία πρόσκειται στην αντιπολίτευση.
Τα συριακά ΜΜΕ που πρόσκεινται στο καθεστώς επιβεβαίωσαν την επίθεση, αποδίδοντάς την σε «τρομοκράτες» -τον όρο με τον οποίο αναφέρονται στους αντάρτες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Άνοιξε το σκορ η Γαλλία με πέναλτι του Εμπαπέ (vid)
- Ωραιόκαστρο: Νέο μήνυμα από το 112 – «Αν βρίσκεστε στην Ανθούπολη, απομακρυνθείτε προς το γήπεδο της Λητής»
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Συνελήφθη ο 76χρονος – Επιβεβαιώθηκε η εμπλοκή του στην πρόκληση της πυρκαγιάς
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Δύο πυροσβέστες με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα – Μεταφέρθηκαν στο «424»
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Κρίσιμη η κατάσταση στον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών
- Ο «κόφτης» της Κομισιόν στην κρατική ενίσχυση στις αερομεταφορές πλήττει την Κύπρο – Οι εισηγήσεις της Λευκωσίας

