Οικονομική ενίσχυση ύψους 20.000 δολαρίων για την στήριξη του επισιτιστικού προγράμματος του φιλανθρωπικού οργανισμού «Αποστολής»της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών έδωσε η οργάνωση ΑΧΕΠΑ.

«Η στήριξη που προσφέρετε, εδώ και ένα χρόνο, στο έργο της «Αποστολής» είναι απόδειξη της αγάπης σας στη μητέρα πατρίδα» είπε ο γενικός διευθυντής της «Αποστολής» Κ.Δήμτσας σε δείπνο που παρέθεσε στον ύπατο πρόεδρο της ΑΧΕΠΑ Τζον Γροσομανίδη.

Και πρόσθεσε: «Γνωρίζω ότι το μυαλό και η καρδιά σας είναι στην Ελλάδα. Είστε εκείνοι που στηρίζουν την παράδοση, την γλώσσα μας, την ορθοδοξία απανταχού της Γής. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η Αρχιεπισκοπή Αθηνών με την «Αποστολή» βρίσκονται στο πλευρό όσων υποφέρουν. Βρίσκονται δίπλα σ΄ εκείνους που πεινούν, που νιώθουν εγκατάλειψη, απόγνωση, εξουθένωση, ταπείνωση».

Ο κ. Γροσομανίδης ευχαρίστησε την «Αποστολή» για τη συνεργασία και παρουσίασε την προσφορά της ΑΧΕΠΑ στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στο δείπνο παρέστη ο υφυπουργός Εξωτερικών Άκης Γεροντόπουλος, ο οποίος είχε κατ΄ ιδίαν συνάντηση με τον κ. Δήμτσα με τον οποίο συζήτησαν κοινές δράσεις

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ