Η Susie Wolff και ο Daniel Juncadella θα κάνουν δοκιμές με τη Williams στην πίστα του Silverstone, ενώ πιλότος της ομάδας θα είναι ο Pastor Maldonado που θα επικεντρωθεί στις ιδιότητες των ελαστικών.
Ύστερα από εβδομάδες εικασιών, η Williams επιβεβαίωσε ότι η 30χρονη Βρετανίδα θα καθίσει στο κόκπιτ της FW35, αφού προηγήθηκε νωρίτερα φέτος μια δοκιμή της στην αεροδυναμική σήραγγα.
“Είναι φανταστική ευκαιρία και πρέπει να προετοιμαστώ για το καλύτερο δυνατό τη συγκεκριμένη ημέρα”, δήλωσε η S. Wolff, σύζυγος του εκτελεστικού διευθυντή της Mercedes AMG F1, Toto Wolff.
Η S. Wolff θα μπει στο μονοθέσιο την τελευταία ημέρα του τριημέρου, Παρασκευή 19 Ιουλίου. Πρώτος θα κάνει δοκιμές την Τετάρτη ο D. Juncadella, ενώ την επόμενη ημέρα ο P. Maldonado θα ασχοληθεί με τις ιδιότητες των νέων ελαστικών της Pirelli.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών