Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καταρχήν αποκλεισμός 2-4 μηνών στις ΕΠΣ Κιλκίς και Ηρακλείου

Καταρχήν αποκλεισμός 2-4 μηνών στις ΕΠΣ Κιλκίς και Ηρακλείου

Ποινή αποκλεισμού δύο μηνών για την ΕΠΣ Κιλκίς και τεσσάρων για την αντίστοιχη του Ηρακλείου αποφάσισε η έκτακτη γενική συνέλευση της ΕΠΟ, λόγω των προσφυγών των προαναφερόμενων Ενώσεων στην τακτική δικαιοσύνη κατά της Ομοσπονδίας, μολονότι οι δύο Ενώσεις τελικά τις απέσυραν. Ωστόσο, η ενεργοποίηση των ποινών επαφίεται στην ευχέρεια της Ομοσπονδίας. Είναι δηλαδή πιθανό να μην ισχύσουν.

Ποινή αποκλεισμού δύο μηνών για την ΕΠΣ Κιλκίς και τεσσάρων για την αντίστοιχη του Ηρακλείου αποφάσισε η έκτακτη γενική συνέλευση της ΕΠΟ, λόγω των προσφυγών των προαναφερόμενων Ενώσεων στην τακτική δικαιοσύνη κατά της Ομοσπονδίας, μολονότι οι δύο Ενώσεις τελικά τις απέσυραν.

Η εισήγηση έγινε από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή και έτυχε της αποδοχής των 48 εκ των 54 παρόντων στη Γ.Σ. Η πρόταση καταψηφίστηκε από τους υπόλοιπους έξι, ενώ η ΕΠΣ Μακεδονίας κατέθεσε πρόταση να μην υπάρξει τιμωρία των δύο Ενώσεων.

Ωστόσο, η ενεργοποίηση των ποινών επαφίεται στην ευχέρεια της Ομοσπονδίας. Είναι δηλαδή πιθανό να μην ισχύσουν, σύμφωνα με την ανάγνωση της ανακοίνωσης που εξέδωσε η ΕΠΟ.

Όπως αναφέρεται σε αυτή, η γενική συνέλευση των Ενώσεων-Μελών με παρόντα τα 54 από τα 56 μέλη της αποφάσισε κατά πλειοψηφία και επιβάλλει τις ακόλουθες ποινές:

«(…) α. Ποινή παύσης δύο (2) μηνών, από την ιδιότητα του μέλους της Ε.Π.Ο. στην ΕΠΣ Κιλκίς,

β. Ποινή παύσης τεσσάρων (4) μηνών, από την ιδιότητα του μέλους στην ΕΠΣ Ηρακλείου, λόγω σοβαρής παραβίασης των προαναφερομένων καταστατικών διατάξεων της Ε.Π.Ο. και συγκεκριμένα του άρθρου 1 παρ. 5, 6, 7 του άρθρου 2 παρ. 3 Αα, β, δ, στ, ιβ, ιγ, Β, Γα, β του άρθρου 12 παρ. δ, ζ, ια, ιγ, των άρθρων 13, 19, 20,23,24,25,26 και 29 και του άρθρου 40 παρ. Ζ εδ. 1α, όπως αυτές αναφέρονται στο ισχύον καταστατικό της Ε.Π.Ο».

Στη συνέχεια, όμως, διευκρινίζεται ότι «η Γ.Σ. εξουσιοδοτεί το Δ.Σ. για τις ως άνω αναφερόμενες ποινές να λάβει οποτεδήποτε κατά τη διάρκεια της έκτισης των, κάθε πρόσφορο μέτρο ώστε να καταστούν αυτές λιγότερο επαχθείς, στον εν γένει χώρο του ποδοσφαίρου εντός της γεωγραφικής δικαιοδοσίας των ΕΠΣ Κιλκίς και Ηρακλείου. Επιπλέον το Δ.Σ. κρίνοντας την εν γένει στάση των ΕΠΣ Κιλκίς και Ηρακλείου κατά τη διάρκεια έκτισης των ποινών τους, δικαιούται σε κάθε περίπτωση να αναστείλει, μειώσει ή και να απαλείψει τις επιβληθείσες ποινές».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024