Κατά έως 0,25% μειώνει τα επιτόκια των καταθέσεών του στο σύνολο του δικτύου του ο όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η μείωση πραγματοποιείται μετά τη μείωση κατά 25 μονάδες βάσης του βασικού επιτοκίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας που έγινε στις αρχές Μαΐου.
Κατά έως 0,25% μειώνει τα επιτόκια των καταθέσεών του στο σύνολο του δικτύου του ο όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η μείωση πραγματοποιείται μετά τη μείωση κατά 25 μονάδες βάσης του βασικού επιτοκίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας που έγινε στις αρχές Μαΐου.
Παράλληλα, τα βασικά επιτόκια ταμιευτηρίου ορίζονται στο 0,05%, ενώ αντίστοιχα αναπροσαρμόζονται τα προνομιακά επιτόκια των αποταμιευτικών λογαριασμών «Αξίζει» και «Διπλό Ταμιευτήριο» στο 2,50%, καθώς και το προνομιακό επιτόκιο του τρεχούμενου λογαριασμού της winbank Direct στο 3,50%.
Αμετάβλητο διατηρείται στο 4% το προνομιακό επιτόκιο του αποταμιευτικού λογαριασμού «Μπορώ». Σημειώνεται ότι οι αλλαγές στα επιτόκια θα ισχύσουν από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.