
Δυνατότητα πληρωμής λογαριασμών μέσω του mobile banking δίνει η ΕΤΕ
Τη δυνατότητα πληρωμών λογαριασμών ΔΕΚΟ, κινητής τηλεφωνίας, ασφαλιστικών εισφορών κλπ μέσω του mobile banking δίνει η Εθνική Τράπεζα στην πελατεία της από τα τέλη Ιουλίου. Αυτό ανακοίνωσε ο γενικός διευθυντής λειτουργικής στήριξης της Τράπεζας και του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας, Δαμιανός Χαραλαμπίδης.
Τη δυνατότητα πληρωμών λογαριασμών ΔΕΚΟ, κινητής τηλεφωνίας, ασφαλιστικών εισφορών κλπ μέσω του mobile banking δίνει η Εθνική Τράπεζα στην πελατεία της από τα τέλη Ιουλίου.
Αυτό ανακοίνωσε ο γενικός διευθυντής λειτουργικής στήριξης της Τράπεζας και του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας, Δαμιανός Χαραλαμπίδης, μιλώντας στο συνέδριο «Digital Banking Money Conference 2013: Τράπεζες 2.0-Ενοποίηση πληροφοριακών συστημάτων και ψηφιακές πληρωμές» της Ethos Media.
Επίσης, μέχρι το Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους η Εθνική Τράπεζα θα δώσει τη δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων για κινηματογράφο και θέατρο μέσω του mobile banking, ενώ η υπηρεσία θα επεκταθεί σταδιακά στη αγορά ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, εισιτηρίων για μουσικές εκδηλώσεις κλπ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οι Έλληνες με τις περισσότερες κατακτήσεις Ευρωλίγκας: Για τη 2η ο Μπαρτζώκας, για την 3η ο Παπανικολάου
- Τσίπρας: Στο ραντεβού με την ιστορία, ας είμαστε όλοι εκεί
- Νέες ταινίες: Ελληνική έκπληξη, θρίλερ και ένα Star Wars για τους fans
- Με δύο άσους στο μανίκι: Πως ο Ολυμπιακός διέλυσε τη Φενέρ και τρόμαξε τους άλλους (vid)
- Η ΕΕ αναθεωρεί τις προβλέψεις για την ανάπτυξη, καθώς ο πόλεμος στο Ιράν εκτοξεύει τον πληθωρισμό
- Μικρολίμανο: Αστυνομικοί πυροβόλησαν και τραυμάτισαν άνδρα που είχε στην κατοχή του όπλα και χειροβομβίδες
