Ο Νέρι Καστίγιο υπέγραψε για ένα χρόνο στη Ράγιο Βαγιεκάνο
Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και του Άρη, Νέρι Καστίγιο, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Ράγιο Βαγεκάνο και εν συνεχεία ο Ισπανικός σύλλογος προχώρησε στην παρουσίαση του παίκτη. Αυτός θα είναι ο 11ος ποδοσφαιρικός σταθμός στην καριέρα του βραχύσωμου επιθετικού και το ερώτημα είναι εάν στα 29 του... έβαλε μυαλό!
Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και του Άρη, Νέρι Καστίγιο, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Ράγιο Βαγεκάνο και εν συνεχεία ο Ισπανικός σύλλογος προχώρησε στην παρουσίαση του παίκτη. Αυτός θα είναι ο 11ος ποδοσφαιρικός σταθμός στην καριέρα του βραχύσωμου επιθετικού και το ερώτημα είναι εάν στα 29 του… έβαλε μυαλό!
Ο Καστίγιο, μετά τις Ντανούμπιο, Ολυμπιακό, Σαχτάρ, Μάντσεστερ Σίτι, Ντνιέπρ, Σικάγο Φάιερ, Άρη, Πατσούκα και Κλουμπ Λεόν, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με την Ράγιο Βαγεκάνο. Ο Μεξικανός φορ, μετά την παρουσίασή του από τους Ισπανούς προέβη σε δηλώσεις, αναφορικά με τη νέα του ομάδα.
«Είχα τη δυνατότητα να πάει και σ’ άλλους συλλόγους, αλλά αποφάσισα να έρθω εδώ, λόγω της αγάπης που μου έδειξαν», είπε αρχικά.
Για την συνομιλία με τον προπονητή: «Μίλησα με τον προπονητή λίγο σήμερα το πρωί, αλλά θα μιλήσουμε πολύ περισσότερο στη συνέχεια. Είμαι ένας ποδοσφαιριστής που του αρέσει να κερδίζει, και θα προσπαθήσω να το κάνω στο μέγιστο βαθμό τώρα, για να φτάσουμε με την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται».
Για τις φιλοδοξίες του: «Πλέον βρίσκομαι στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου και φυσικά αυτό που θέλω όσο τίποτα, είναι να έχω μια καλή σεζόν και να βρεθώ στη Βραζιλία του χρόνου».
Κλείνοντας υποστήριξε: «Όταν με πούλησε ο Ολυμπιακός στην Ουκρανία είχα τη δυνατότητα να έρθω στη Ισπανία, αλλά τότε δεν ήξερα πως θα εξελίσσονταν τα πράγματα. Πάντα ήθελα να αγωνιστώ στην Ισπανία όμως, και τώρα ένα όνειρο πραγματοποιείται».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Η «βολική» ανάγνωση της έκθεσης Τυχεροπούλου από τη ΝΔ – Το σκάνδαλο είναι υπαρκτό και «γαλάζιο»
- Νεκρός νεαρός άνδρας στα επεισόδια στο Παρίσι μετά την κατάκτηση του Champions League!
- Η Αμαλία Κωστοπούλου, ο αγαπημένος της Τζακ Μέντγουελ και ο γάμος τους στη Μεσσηνία
- Ζάκυνθος: Στο νοσοκομείο δύο Βρετανίδες που τραυματίστηκαν σε τουριστική περιήγηση με σκάφος – Δύο συλλήψεις
- Συρία: Συνεχίζεται η απομάκρυνση πληγέντων από την υπερχείλιση του Ευφράτη – Μεγάλες καταστροφές
- «Ο ΠΑΟΚ έχει στο στόχαστρό του τον ΜακΚίσικ»



