Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Ερχόμαστε» το σύνθημα του Δημήτρη Μελισσανίδη

«Ερχόμαστε» το σύνθημα του Δημήτρη Μελισσανίδη

O Δημήτρης Μελισσανίδης άνοιξε για πρώτη φορά τα χαρτιά του σχετικά με τα σχέδια του για την επόμενη ημέρα της ΑΕΚ. Ο ισχυρός άνδρας της «Ενωσης» σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Tatoi Club, έδωσε το σύνθημα ανάκαμψης με τη λέξη «Ερχόμαστε», τόνισε ότι «η δική μας  ΑΕΚ δεν έχει ιδιοκτήτες» αναφέρθηκε εκτενώς στο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια υποστηρίζοντας ότι «το γήπεδο μας δεν θα έχει σούπερ μάρκετ», ενώ ο ιδρυτικό του όνομα θα είναι «Αγιά Σοφιά», όσο για το εμπορικό είναι προς αναζήτηση...

O Δημήτρης Μελισσανίδης άνοιξε για πρώτη φορά τα χαρτιά του σχετικά με τα σχέδια του για την επόμενη ημέρα της ΑΕΚ.

Ο ισχυρός άνδρας της «Ενωσης» σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Tatoi Club, έδωσε το σύνθημα ανάκαμψης με τη λέξη «Ερχόμαστε», τόνισε ότι «η δική μας ΑΕΚ δεν έχει ιδιοκτήτες» αναφέρθηκε εκτενώς στο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια υποστηρίζοντας ότι «το γήπεδο μας δεν θα έχει σούπερ μάρκετ», ενώ ο ιδρυτικό του όνομα θα είναι «Αγιά Σοφιά», όσο για το εμπορικό είναι προς αναζήτηση…

Δίπλα στο κ.Μελισσανίδη βρίσκονταν οι Ντούσαν Μπάγεβιτς, Τραϊανός Δέλλας, Νίκος Λυμπερόπουλος, Βασίλης Δημητριάδης, Άκης Ζήκος και Βασίλης Μπορμπόκης, ενώ πριν ξεκινήσει η ομιλία του προβλήθηκε βίντεο o διάρκειας 5:30 λεπτών που παρουσίασε την ιστορία της ΑΕΚ.

Αρχικά λοιπόν είπε:

«Καλημέρα σας και σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας, στο νέο ξεκίνημα της ομάδας μας. Είναι ένα νέο και δύσκολο ξεκίνημα, από το μηδέν. Ένα ξεκίνημα με την ΑΕΚ στην Γ’ Εθνική. Από την μια υπάρχει πίκρα από αυτή την εξέλιξη. Όσοι συμμετέχουμε είναι πάνω απ’ όλα οπαδοί. Για να βάλουμε τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση. Διάβασα στον Τύπο διάφορα, πως ο Μελισσανίδης πήρε τζάμπα την ΑΕΚ στην Γ’΄Εθνική. Κανένας Μελισσανίδης δεν πήρε καμία ΑΕΚ. Η δική μας ΑΕΚ είναι τόσο μεγάλη που δεν χρειάζεται ιδιοκτήτες. Η μεγάλη ΑΕΚ γεννήθηκε πριν από εμάς και θα ζει μετά από εμάς. Ιδιοκτήτες και μεγαλομετόχους έχουν μόνο εταιρίες και όχι οι ιδέες.

Εγώ και η ομάδα μου έχουμε δύο στόχους. Θέλουμε να γίνουν όλα κατά τρόπο ιδανικό. Να στηριχθούμε στα δικά μας παιδιά, με προτεραιότητα στον Έλληνα ποδοσφαιριστή. Μια ΑΕΚ που θα εξαρτάται από τον κόσμο της και δεν θα εξαρτάται από κανέναν. Κάτι που διαθέτει κανείς άλλος σύλλογος σ’ αυτή τη χώρα. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ιδέα όπως είπε και ο Πατριάρχης Βαρθαλομαίος. Έχει δίκιο. Γι’ αυτό είμαστε υποχρεωμένοι να πετύχουμε.

Δεύτερος στόχος είναι να χτίσουμε το σπίτι μας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εκεί όπου έζησαν γενιές και γενιές, που ζήσαμε χαρές. Θα είναι ένα παλάτι, για τον αθλητισμό, την ιστορία, τον πολιτισμό. Θα υπάρξει ένα μουσείο για την ΑΕΚ και την προσφυγιά. Γι’ αυτούς τους δύο στόχους μπαίνω εγγυητής και μπροστάρης. Η δική μας ΑΕΚ δεν ανήκει σ’ έναν. Αλίμονο σε όποιον πίστεψε πως ΑΕΚ είναι μόνο ένας. Έχουμε ανάγκη την ενότητα και την συσπείρωση από τον κόσμο.

Για πρώτη φορά δεν χρειαζόμαστε διαρκείας για να πάρουμε εντυπωσιακές μεταγραφές. Είναι σημαντική η συσπείρωση. Είναι η απόδειξη πως υπηρετούμε τον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας. Η πρώτη μάχη πρέπει να κερδηθεί. Κάθε κάτοχος διαρκείας, θα γίνεται μέλος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Είναι απαράδεκτο να βγαίνει ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής από 500 μέλη. Δεν μιλάμε για ελεημοσύνη, αλλά για συμμετοχή και συσπείρωση. Όπως συμβαίνει στις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου. Στον κόσμο μας μιλάω σήμερα. Είναι ιστορική αφετηρία μετά το 1924.

Διαπιστώνω πως πολλοί ασχολούνται με το νέο ξεκίνημα της ΑΕΚ και παρατηρώ πανικό. Μην ανησυχούν. Είμαστε στην αρχή και στην ΑΕΚ δεν θα χαριστεί τίποτα. Το μόνο που διαθέτουμε είναι οι άνθρωποι δίπλα μου, η ιστορία της. Είναι δυνατόν να φοβούνται αυτά τα τρία γράμματα (ΑΕΚ). Όταν επιστρέψουμε θα σας το πω εγώ πρώτος».

Απατώντας σε ερωτήσεις δήλωσε:

Για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Για το γήπεδο είπα πως ξεκίνησαν οι διαδικασίες. Θέλω να φτιαχτεί η πλατφόρμα για να μην υπάρχουν προβλήματα με το Συμβούλιο Επικρατείας.

Το γήπεδο σχεδιάζεται σήμερα και έχει έρθει ο Ιταλός και θα έχουμε μίτινγκ. Θέλω να πιστεύω πως θα είναι ένα γήπεδο, διαφορετικό απ’ όλα τ’ άλλα.

Δεν θέλω ούτε σούπερ μάρκετ, ούτε εμπορική χρήση. Ό,τι λέει ο νόμος και οι κανονισμοί. Αυτό το γήπεδο που είχαμε θέλουμε να ξαναχτίσουμε. Όποιος κι αν είναι ο σχεδιασμός και ό,τι και να γίνει, πρέπει να ξέρετε πως το γήπεδο θα ανήκει στην Ερασιτεχνική. Το ιδρυτικό όνομα του γηπέδου θα είναι Αγιά Σοφιά. Το εμπορικό όνομα είναι κάτι άλλο, θα το δούμε».

»Δεν υπάρχει plan b. Ένα είναι το πλάνο και το γήπεδο θα γίνει. Δουλεύουμε σ’ αυτό το πλάνο, για να είμαστε έτοιμοι για να μην μας σταματήσουν. Δεν θέλω να φτιάξω κάτι διαφορετικό απ’ αυτό που είχαμε. Ένα απλό γήπεδο.

Όταν θα είμαστε έτοιμοι με πλάνα και με σχέδια, θα μιλήσουμε με το Δημοτικό Συμβούλιο για να τους παρουσιάσουμε. Θέλω να πιστεύω πως τη νέα χρονιά θα μιλήσουμε με όλες τις παρατάξεις. Ερήμωσε η Νέα Φιλαδέλφεια. Θέλουμε να φτιάξουμε ένα γήπεδο που δεν θα φέρνει κόσμο δύο ώρες την Κυριακή, αλλά θα γεμίζει την Νέα Φιλαδέλφεια επτά ημέρες την εβδομάδα».

Για το αν είχε σκεφτεί νωρίτερα να αναλάβει πρωτοβουλίες: «Το να γυρίσουμε πίσω δεν έχει νόημα. Κάνουμε νέο ξεκίνημα. Είμαι οπαδός της ομάδας και γι αυτό πήγαινα στο γήπεδο. Ξεκινάμε από την αρχή, ξεκινάμε από σήμερα».

Για την φερεγγυότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου: «Είναι νωρίς να απαντήσω σ’ αυτό. Σε δύο χρόνια που θα είμαστε στη μεγάλη κατηγορία, να μου κάνετε τότε αυτή την ερώτηση».

Για το προπονητικό κέντρο: «Αυτή τη στιγμή έχουμε τα Σπάτα. Αν δεν μας χωρέσουν το βλέπουμε. Μην τρελαινόμαστε. Δεν έχουμε γήπεδο και θα κοιτάμε το προπονητικό. Ας κοιτάξουμε πρώτα το γήπεδο. Δουλεύει η ομάδα που προσπαθεί με τις ακαδημίες. Κοιτάμε τα Σπάτα, αλλά και άλλες εναλλακτικές λύσεις. Πάντως κοιτάμε για να λειτουργούν οι ακαδημίες όπως θέλουμε».

Για τους οπαδούς της ΑΕΚ: «Όλος ο κόσμος αγαπά την ΑΕΚ. Νομίζω πως με σωστή καθοδήγηση η ΑΕΚ δεν θα έχει τέτοια προβλήματα από δω και πέρα».

Για το αν δεν προβιβασθεί η ΑΕΚ απευθείας σε Σούπερ Λιγκ: «Αν ανέβουμε σε έξι χρόνια, θα ανέβουμε σε έξι χρόνια. Τι θα κάνουμε; Εγώ βέβαια πιστεύω πως σε δύο χρόνια θα είμαστε Α’ Εθνική. Δεν το διανοούμαι αυτό που λέτε. Πολύ κουφό μου ακούγεται».



Live broadcasting by Ustream

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024