Νεκρός στην παραλία βρέθηκε ο μητροπολίτης Βάρνας, Κύριλλος
Νεκρός σε παραλία της Βάρνας βρέθηκε ο μητροπολίτης της βουλγαρικής αυτής πόλης, Κύριλλος. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα αίτια του θανάτου του, ενώ η αστυνομία εξετάζει την υπόθεση.
Νεκρός σε παραλία της Βάρνας βρέθηκε ο μητροπολίτης της βουλγαρικής αυτής πόλης, Κύριλλος.
Ο μητροπολίτης βρέθηκε πνιγμένος στην περιοχή «Τράκατα», όπου έκανε μπάνιο κάθε πρωί μετέδωσε η δημόσια ραδιοφωνία ΒΝΡ.
Προς το παρόν η τοπική εισαγγελία δεν έχει σχολιάσει τις φήμες για πιθανό βίαιο θάνατο του μητροπολίτη, ενώ η αστυνομία ερευνά την υπόθεση.
Ο μητροπολίτης Βάρνας υπήρξε μέλος της Ιεράς Συνόδου της Βουλγαρικής Ορθόδοξης Εκκλησίας επί 24 χρόνια ενώ είχε εκλεγεί ως προσωρινός Προκαθήμενος της Βουλγαρικής Εκκλησίας μετά την εκδημία του Πατριάρχη Μαξίμου στο τέλος του 2012.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Παναθηναϊκός: Η εξάδα των ξένων για τον τελικό με τον Ολυμπιακό – Εκτός Σορτς και Φαρίντ
- «Οι θεοί ήταν με το μέρος μου» – Ο φωτογράφος του Reuters πίσω από τo viral κλικ της σύλληψης του Άντριου
- Νέα Αριστερά για ναυάγιο στο Ηράκλειο: Η επανάληψη αναδεικνύει τα αδιέξοδα της πολιτικής Μητσοτάκη – Πλεύρη
- Μπενίτεθ: «Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε έναν τρόπο για να παίζουμε σε κάθε ματς»
- Κατασχέσεις αυτοσχέδιων όπλων στις φυλακές Δομοκού – Έρευνες μετά τη δολοφονία του 43χρονου ισοβίτη
- Διάσκεψη κορυφής για την Τεχνητή Νοημοσύνη: Έκκληση για μία AI «ασφαλή, αξιόπιστη και ακμαία»
