Με αφορμή τα εγκαίνια του νέου Kiehl’s corner στο πολυκατάστημα Attica στο Golden Hall φοράμε τα αθλητικά μας παπούτσια, δένουμε σφικτά τα κορδόνια και ανεβαίνουμε στους ειδικά τοποθετημένους διαδρόμους γυμναστικής.

Η Kiehl’s Since 1851, ο προμηθευτής προϊόντων περιποίησης επιδερμίδας και μαλλιών υψηλής ποιότητας με έδρα τη Νέα Υόρκη και με φαρμακευτική ιστορία, άνοιξε τις πόρτες του 6ου shop-in-shop στο πολυκατάστημα Attica στο Golden Hall (Λ. Κηφισίας 23Α, Μαρούσι).

Με αφορμή, λοιπόν τα εγκαίνια του νέου corner, η Kiehl’s διοργανώνει έναν ιδιότυπο αγώνα δρόμου και καλεί όλους να έρθουν και να τρέξουν για καλό σκοπό.

Στους δύο ειδικά τοποθετημένους διαδρόμους γυμναστικής «Τrack Experience» της εταιρίας KETTLER, που θα βρίσκονται τοποθετημένοι στην είσοδο του πολυκαταστήματος attica, στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου Golden Hall, από τις 11 έως 13 Ιουλίου 2013, θα μπορεί να ανέβει ο καθένας και να τρέξει για όσο θέλει από τις 10:00 π.μ. – 20:30 μ.μ..

Για κάθε χιλιόμετρο, η Kiehl’s δίνει 5€ στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο λόγος είναι σημαντικός, αφού τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου και των δράσεων του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε πανελλαδικό επίπεδο, χαρίζοντας περισσότερα χαμόγελα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Ξένη δημοσίευση