Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Επιστράτευσε» ένα φάντασμα για να ξυπνήσει την σύντροφό του

«Επιστράτευσε» ένα φάντασμα για να ξυπνήσει την σύντροφό του

Ο Τζέιμς Γουίλιαμς ήθελε οπωσδήποτε να ξυπνήσει την σύντροφό του. Πέρασε ολόκληρες εβδομάδες σχεδιάζοντας τη φάρσα του και δημιουργώντας μία κούκλα που στη συνέχεια τοποθέτησε έτσι ώστε να φαίνεται ότι πρόκειται για φάντασμα που βγαίνει από την τηλεόραση. Το αποτέλεσμα; Όπως απέδειξαν τα διαπεραστικά ουρλιαχτά της συντρόφου του, το πείραμα πέτυχε. Και ο... ασθενής κατατρόμαξε.

Ο Τζέιμς Γουίλιαμς ήθελε οπωσδήποτε να ξυπνήσει την σύντροφό του. Πέρασε ολόκληρες εβδομάδες σχεδιάζοντας τη φάρσα του και δημιουργώντας μία κούκλα που στη συνέχεια τοποθέτησε έτσι ώστε να φαίνεται ότι πρόκειται για φάντασμα που βγαίνει από την τηλεόραση.

Το αποτέλεσμα; Όπως απέδειξαν τα διαπεραστικά ουρλιαχτά της συντρόφου του, το πείραμα πέτυχε. Και ο… ασθενής κατατρόμαξε.

Ο Τζέιμς Γουίλιαμς δημιούργησε μία κούκλα από παπιέ-μασέ, αεροπλάστ (το περιτύλιγμα με τις φυσαλίδες), κρεμάστρες ρούχων και ταινία. Τα χέρια της κούκλας θα μπορούσαν να κουνιούνται με σύρματα.

Μία εβδομάδα πριν από τη φάρσα, είπε στην σύντροφό του ότι είδε μία γυναίκα να στέκεται στην άκρη του κρεβατιού τους στη μέση της νύχτας.

Τελικά, αποφάσισε να κάνει την κίνησή του. Περίμενε να αποκοιμηθεί η σύντροφός του, τοποθέτησε την κούκλα μπροστά από την τηλεόραση και άρχισε να κάνει θορύβους και να αναβοσβήνει τα φώτα, περιμένοντας την καλή του να ξυπνήσει.

Εκείνη ξύπνησε και η αντίδρασή της ήταν πραγματικός τρόμος.

«Έπρεπε να τη σταματήσω γιατί θα έβγαινε έξω από το σπίτι. Μου είπε: «τα πόδια μου έτρεχαν, δεν μπορούσα να καταλάβω τι συνέβαινε, αλλά το μόνο που ήξερα ήταν ότι αυτό το πράγμα ερχόταν συνεχώς προς το μέρος μου».

Το βίντεο με τη φάρσα στο YouTube μεταδόθηκε σε όλο το Διαδίκτυο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024