Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης
Παρελθόν αποτελεί από τον Παναθηναϊκό ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης. Ο έμπειρος σέντερ δεν δέχθηκε την μείωση των αποδοχών του που του πρότεινε η Πράσινη ΚΑΕ, η οποία ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον διεθνή άσο. Έτσι, έναν χρόνο μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας τους, οι δρόμοι των δύο πλευρών χωρίζουν, με τον «Σόφο» να συνεχίζει πιθανότατα στο εξωτερικό την καριέρα του.
Παρελθόν αποτελεί από τον Παναθηναϊκό ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης.
Ο έμπειρος σέντερ δεν δέχθηκε την μείωση των αποδοχών του που του πρότεινε η Πράσινη ΚΑΕ, η οποία ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον διεθνή άσο.
Έτσι, έναν χρόνο μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας τους, οι δρόμοι των δύο πλευρών χωρίζουν, με τον «Σόφο» να συνεχίζει πιθανότατα στο εξωτερικό την καριέρα του.
Οι δύο πλευρές προχώρησαν σε λύση της συνεργασίας τους αφού ο Σχορτσανίτης είχε υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας (1+1+1) με τους Πράσινους. Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του».
LIVE: Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Σίτι. Παρακολουθήστε live στις 21:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Σίτι για την 37η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.
Ο Ολυμπιακός θα πάει με τον κόσμο του στην Μάλτα, ώστε να διεκδικήσει δύο ευρωπαϊκά τρόπαια στα Final-4 του Champions League στο πόλο ανδρών και γυναικών.