Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με ενέσεις ατροπίνης εφοδιασμένο νέο φαρμακείο α' βοηθειών για κατοικίδια

Με ενέσεις ατροπίνης εφοδιασμένο νέο φαρμακείο α’ βοηθειών για κατοικίδια

Εφοδιασμένο με ενέσεις ατροπίνης, οι οποίες μπορούν να αποβούν σωτήριες για τη ζωή των κατοικίδιων, θα είναι το νέο φαρμακείο πρώτων βοηθειών, το οποίο εισάγει η εταιρεία Pet City σε συνεργασία με την εταιρεία MSP Group.

Εφοδιασμένο με ενέσεις ατροπίνης, οι οποίες μπορούν να αποβούν σωτήριες για τη ζωή των κατοικίδιων, θα είναι το νέο φαρμακείο πρώτων βοηθειών, το οποίο εισάγει η εταιρεία Pet City σε συνεργασία με την εταιρεία MSP Group.

Οι ενέσεις ατροπίνης μπορούν να αποβούν σωτήριες για τη ζωή των κατοικίδιων στην περίπτωση που τα αγαπημένα σας ζώα πέσουν θύμα φόλας, μια και σας επιτρέπει να προλάβετε να το πάτε στον κτηνίατρο και να το σώσετε.

Η παρουσίαση των καινοτόμων φαρμακείων αυτών θα γίνει την Παρασκευή 12/7 (11:00-15:00 και 17:00-21:00) και το Σάββατο 13/7 (11:00-16:00) στα Pet City Γλυφάδας και Κηφισίας.

Μάλιστα, το Σάββατο 13/7 από τις 11:00 έως τις 16:00 στα Pet City Γλυφάδας θα υπάρχουν κτηνίατροι οι οποίοι θα εξηγούν τους κινδύνους που σχετίζονται με τις φόλες, την χρήση ατροπίνης και θα μπορέσουν να απαντήσουν σε ότι ερωτήσεις μπορεί να έχετε.

Τα τελευταία χρόνια, έχει παρατηρηθεί μια ανησυχητική αύξηση στους θανάτους από φόλες στα περισσότερα αστικά κέντρα της Ελλάδας. Η κατάσταση είναι τέτοια που θεωρείται πια πως ο θάνατος από φόλες είναι η κύρια αιτία θανάτου αδέσποτων ζώων στην Ελλάδα.

Φορείς όπως η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία αλλά και ο Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων προσπαθούν να καταπολεμήσουν τη μάστιγα αυτή και να προχωρήσουν σε ένα πρόγραμμα στειρώσεων αλλά και σε καμπάνιες ενάντια στην κακοποίηση των ζώων.

Μάλιστα αν και οι κύριοι στόχοι αυτών των απάνθρωπων ενεργειών είναι αδέσποτα, λόγω της αδιάκριτης φύσης των επιθέσεων αυτών δεν είναι λίγες οι φορές που κατοικίδια είναι αυτά τα οποία βρίσκουν τραγικό τέλος και βυθίζουν στη θλίψη τις οικογένειες τις οποίες ανήκουν.

Ξένη δημοσίευση

Sports in

Ολυμπιακός: Οι 11 του Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι με τον Άρη (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αναμέτρηση στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024