Στην Αθήνα στις 29 Ιουλίου ο ιταλός πρωθυπουργός Ενρίκο Λέτα
Επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα θα πραγματοποιήσει ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Ενρίκο Λέτα στις 29 Ιουλίου, όπως έγινε γνωστό από το Βερολίνο, όπου πραγματοποιείται το συνέδριο για τις Προοπτικές Απασχόλησης των Νέων. Στο περιθώριο των εργασιών του συνεδρίου ο Α.Σαμαράς είχε σύντομες συναντήσεις τόσο με τον Ε.Λέτα όσο και με τον πορτογάλο ομόλογό του Πάσους Κοέλιου.
Επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα θα πραγματοποιήσει ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Ενρίκο Λέτα στις 29 Ιουλίου, όπως έγινε γνωστό από το Βερολίνο, όπου πραγματοποιείται το συνέδριο για τις Προοπτικές Απασχόλησης των Νέων.
Στο περιθώριο των εργασιών του συνεδρίου ο Α.Σαμαράς είχε σύντομες συναντήσεις τόσο με τον Ε.Λέτα όσο και με τον πορτογάλο ομόλογό του Πάσους Κοέλιου.
Η διάσκεψη, στην οποία έλαβαν μέρος 18 ευρωπαίοι ηγέτες, μεταξύ των οποίων ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, πραγματοποιήθηκε εν μέσω φόβων ότι η Ευρώπη θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια χαμένη γενιά, καθώς ολοένα και αυξάνεται ο αριθμός των ανθρώπων κάτω των 25 ετών που δεν έχουν δουλειά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Metallica: Ο ροκ τουρίστας Τζέιμς Χέτφιλντ μετά το ιστορικό live στο ΟΑΚΑ – «Ελλάδα, εκπληκτική, νοστιμότατη»
- Γερμανία: Ζευγάρι συνελήφθη στο Μόναχο με κατηγορίες ότι κατασκόπευε για λογαριασμό της Κίνας
- Ο χρόνος για τις παλιές ταυτότητες τελειώνει – Μέχρι πότε πρέπει να αντικατασταθούν
- ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ επιχειρεί νέο πραξικόπημα συγκάλυψης για το σκάνδαλο των υποκλοπών
- ΜΜΕ Ισραήλ: «Η Χάποελ Τελ Αβίβ θέλει τον Σορτς αν δεν πάρει τον Μοντέρο»
- Υποκλοπές: Καταθέτει πρόταση δυσπιστίας το ΠΑΣΟΚ; – Τα διλήμματα Ανδρουλάκη και οι διαρροές Μαξίμου
