Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συμπληρώθηκε το «καρέ» των γυναικών στο Wimbledon

Συμπληρώθηκε το «καρέ» των γυναικών στο Wimbledon

Συμπληρώθηκε το παζλ της κορυφαίας 4αδας στο φετινό... αλλοπρόσαλλο Wimbledon, καθώς μετά τις Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα και Σαμπίν Λισίτσκι που θα μονομαχήσουν στον πρώτο ημιτελικό, Μαριόν Μπαρτολί και Κίρστεν Φλίπκενς συνθέτουν το έτερο ζευγάρι του δεύτερου αγώνα που θα δώσει «εισιτήριο» για τον τελικό του βρετανικού Grand Slam.

Συμπληρώθηκε το παζλ της κορυφαίας 4αδας στο φετινό… αλλοπρόσαλλο Wimbledon, καθώς μετά τις Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα και Σαμπίν Λισίτσκι που θα μονομαχήσουν στον πρώτο ημιτελικό, Μαριόν Μπαρτολί και Κίρστεν Φλίπκενς συνθέτουν το έτερο ζευγάρι του δεύτερου αγώνα που θα δώσει «εισιτήριο» για τον τελικό του βρετανικού Grand Slam.

Η Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα, στην κόντρα της με τη Να Λι, πέρα από την πεισματάρα Κινέζα, είχε να ξεπεράσει και τα προβλήματα τραυματισμού. Η Πολωνή, Νο4, πριν από την έναρξη του τρίτου σετ υποχρεώθηκε να δέσει το δεξί της μηρό, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να φθάσει στη νίκη με 7-6(5), 4-6, 6-2 και για δεύτερη συνεχή χρονιά να βρεθεί στα ημιτελικά του Wimbledon. Το εντυπωσιακό στα στατιστικά του αγώνα είναι ότι η Να Λι έβγαλε 26 περισσότερους winners από την αντίπαλό της, 58 έναντι 32, αλλά από την άλλη η Κινέζα πλήρωσε τα 40 αβίαστα λάθη της, όταν η Ραντβάνσκα περιορίστηκε στα 18.

Κατά τα άλλα, τόσο η Μαριόν Μπαρτολί όσο και πολύ περισσότερο η πρωτάρα σε 8αδα Grand Slam, Κίρστεν Φλίπκενς πέτυχαν σπουδαίες και δύσκολες νίκες, κάνοντας όνειρα για τελικό και για τίτλο αφού καμία από τις εναπομείναντες τενίστριες δεν αποτελεί φόβητρο για τις υπόλοιπες.

Η Φλίπκενς, έκανε την υπέρβαση και με φανταστική ανατροπή πέταξε εκτός συνέχειας την πρωταθλήτρια του 2011, Κβίτοβα. Η 27χρονη Βελγίδα, μετά από δύο μοιρασμένα σετς, έκανε το καθοριστικό break στο 9ο game του 3ου σετ (5-4) και στη συνέχεια σέρβιρε απόλυτα επιτυχημένα για την τελική επικράτηση, εκμεταλλευόμενη το τρίτο της match point με τον 7ο άσο της στο ματς.

Η Μαριόν Μπαρτολί έστειλε σπίτι του άλλο ένα καλό όνομα της διοργάνωσης! Η έμπειρη Γαλλίδα επικράτησε με 6-4, 7-5 της Σλόουν Στίβενς, σε έναν αγώνα που διακόπηκε για αρκετή ώρα λόγω της βροχής.

Οι δύο ημιτελικοί των γυναικών θα γίνουν την Πέμπτη, ενώ ο μεγάλος τελικός στις 16:00 το Σάββατο και το μόνο βέβαιο είναι ότι η νέα βασίλισσα θα είναι… πρωτάρα σε major τίτλους!

Tρίτη 02/07: Προημιτελικά γυναικών Wimbledon
20-Flipkens (Belgium) beat 8-Kvitova (Czech Republic) 4-6, 6-3, 6-4
15-Bartoli (France) beat 17-Stephens (U.S.) 6-4, 7-5
4-Radwanska (Poland) beat 6-Li Na (China) 7-6(5), 4-6, 6-2
23-Lisicki (Germany) beat Kanepi (Estonia) 6-3, 6-3

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024