Παραμένει στους Σαν Αντόνιο Σπερς ο Μπορίς Ντιό
Μετά από μία επιτυχημένη χρονιά που έκλεισε με την συμμετοχή στους τελικούς του ΝΒΑ, ο Μπορίς Ντιό αποφάσισε να μείνει στους Σαν Αντόνιο Σπερς για άλλη μία αγωνιστική περίοδο. Ο Γάλλος άσος, που ήταν από τους κορυφαίους των «σπιρουνιών», είχε την δυνατότητα να λύσει το συμβόλαιο του, όμως αποφάσισε να το επεκτείνει, χωρίς να γίνει γνωστό το οικονομικό μέρος της συμφωνίας.
Μετά από μία επιτυχημένη χρονιά που έκλεισε με την συμμετοχή στους τελικούς του ΝΒΑ, ο Μπορίς Ντιό αποφάσισε να μείνει στους Σαν Αντόνιο Σπερς για άλλη μία αγωνιστική περίοδο.
Ο Γάλλος άσος, που ήταν από τους κορυφαίους των «σπιρουνιών», είχε την δυνατότητα να λύσει το συμβόλαιο του, όμως αποφάσισε να το επεκτείνει, χωρίς να γίνει γνωστό το οικονομικό μέρος της συμφωνίας.
Ο 31χρονος Ντιό, πήγε στους Σπερς τον Μάρτιο του 2012 από την Σάρλοτ, και έκτοτε έχει μέσο όρο 5,6 πόντους, 54,8% ευστοχία στις βολές, 3,6 ριμπάουντ και 2,4 ασίστ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ολοκληρώθηκε το νέο ταρτάν στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Πανοράματος
- Εξαμίλια Κορινθίας: Στον εισαγγελέα σήμερα οι τρεις συλληφθέντες για τη φονική έκρηξη σε εργοστάσιο
- Νησιά του Σολομώντα: Κατολίσθηση σε χρυσωρυχείο – Τουλάχιστον δέκα αγνοούμενοι
- Ο σχεδιασμός της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την κλιματική ανθεκτικότητα-Τι είπε στο in ο Περιφερειάρχης
- Οι συνήθειες που μας οδηγούν σε burnout
- Έκτακτο επίδομα παιδιού: Δεύτερος κύκλος πληρωμών τον Αύγουστο