Άνδρας 44 χρόνων συνελήφθη χθες στο Κρανίδι Αργολίδας, για ληστεία και κατοχή εκρηκτικού μηχανισμού, έτοιμου για πυροδότηση.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, ύστερα από εξιχνίαση ληστείας, που είχε διαπράξει ο 44χρονος στις 9 Δεκεμβρίου 2012 στον Πειραιά, πήγαν στο σπίτι του στο Κρανίδι και τον συνέλαβαν.
Κατά τη σύλληψή του, πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι κι έμειναν έκπληκτοι, αφού βρήκαν και κατέσχεσαν, αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, αποτελούμενο από εκρηκτική ύλη ακαριαίας θρυαλίτιδας, η οποία ήταν συνδεδεμένη με βραδύκαυστο φυτίλι, έναν γεμιστήρα αυτόματου πολεμικού όπλου τύπου G3 καθώς και μεγάλο χρηματικό ποσό.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα