Με στόχο το διάλογο στο χώρο της Υγείας το Pharma and Health Conference
Την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013 πραγματοποιείται το Pharma and Health Conference με τίτλο «Καινοτομία στην Υγεία - Αξιολόγηση της Ιατρικής Τεχνολογίας» και στόχο έναν παραγωγικό διάλογο στο χώρο της υγείας.
Με τη συμμετοχή εκπροσώπων θεσμικών φορέων αλλά και εξειδικευμένων επιστημόνων και ανώτερων στελεχών του χώρου της υγείας το Pharma and Health Conference επιχειρεί να αναδείξει τα υφιστάμενα προβλήματα στη διαδικασία λήψης των αποφάσεων ρίχνοντας το βάρος της θεματολογίας στην Καινοτομία και αξιολόγηση της Ιατρικής Τεχνολογίας.
To συνέδριο απευθύνεται σε εκπροσώπους υπουργείων και φορέων δημοσίου, διοικητές δημόσιων και ιδιωτικών νοσοκομείων, ανώτατα στελέχη ασφαλιστικών οργανισμών δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, στελέχη ΕΟΦ και υγειονομικών περιφερειών, διευθυντές ΕΣΥ, ανώτατα στελέχη φαρμακευτικών επιχειρήσεων, στελέχη εταιριών ιατρικού εξοπλισμού, στελέχη φαρμακαποθηκών, διοικούντες ιατρικών και φαρμακευτικών φορέων, ακαδημαϊκούς, ιατρούς, φαρμακοποιούς, εκπροσώπους συλλόγων ασθενών και δημοσιογράφους.
Πιο συγκεκριμένα τα θεματικά panels του συνεδρίου είναι τα ακόλουθα:
- «Καινοτομία και αξιολόγηση της ιατρικής τεχνολογίας»
- «Πρόσβαση των ασθενών στις νέες θεραπείες και ιατρικές τεχνικές»
- «H αγορά των Μη Συνταγογραφούμενων Φαρμάκων: Προβλήματα, προκλήσεις & προοπτικές»
- «CEO panel»
- «Προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού από το ΕΣΥ»
health.in.gr
- Εργατικό δυστύχημα στη Λάρισα: 58χρονος έπεσε από ύψος 10 μέτρων με το τρακτέρ και έχασε τη ζωή του
- Χάος στο Αλ Νασρ – Αλ Χιλάλ: Επεισόδια στα VIP και ξύλο σε σεΐχηδες με… κοντάρια (vids)
- Στη «φάκα» εγκληματική οργάνωση για απάτες μέσω Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης – Έξι συλλήψεις
- «Με βίασε ενώ ήταν σε κατ’ οίκον περιορισμό»: Τι κατέθεσαν επιζήσασες του Τζέφρι Έπσταϊν
- Τράπεζες τρέχουν να μπαλώσουν «χιλιάδες» κενά ασφάλειας που ανακάλυψε το Mythos
- «Έφυγε» στα 47 του ο Τζέισον Κόλινς, ο πρώτος ανοιχτά γκέι παίκτης του NBA (vids)

