
Ξεκινά η κατασκευή 22 νέων χειρουργείων στον «Ευαγγελισμό»
Παρουσία του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή ο αγιασμός του εργοταξίου για την ανέγερση νέων χειρουργείων στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», δωρεά της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.
«Ξεκινούν οι εργασίες για την κατασκευή 22 νέων υπερσύγχρονων χειρουργείων στον Ευαγγελισμό. Η Εθνική Τράπεζα αναλαμβάνει μια μεγάλη ευθύνη και δίνει τα αναγκαία χρήματα, ενώ πιστεύω ότι το έργο θα έρθει εις πέρας στον προβλεπόμενο χρόνο, δηλαδή σε 15 μήνες από σήμερα» δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης.
Ο προϋπολογισμός ανέρχεται σε 30 εκατ. ευρώ
Στην τελετή παραβρέθηκαν επίσης ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας Αλέξανδρος Τουρκολιάς, ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Δημήτρης Παπαγιαννίδης, ο διοικητής της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Βασίλης Κοντοζαμάνης, καθώς και ο διοικητής του «ΓΝΑ Ευαγγελισμός» Μιχάλης Θεοδώρου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κούβα: Κυρώσεις επιβάλλουν οι ΗΠΑ και στις κουβανικές ιατρικές αποστολές στο εξωτερικό
- Επιθέσεις με κατσαβίδι και μαχαίρι στο Central Park με δύο τραυματίες – Ερευνάται αν ήταν «έγκλημα μίσους»
- Ισπανία: Κηρύχτηκε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών
- Κύπρος: Ο Τραμπ αναδημοσιεύει συνέντευξη του κύπριου υπουργού Ενέργειας για τα ενεργειακά στην Αν. Μεσόγειο
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Αποκρυπτογράφηση
- O Τραμπ ανακοίνωσε πως θα αποζημιώσει όλες τις ζημιές σε πλοία από τα «παγωμένα» ιρανικά κεφάλαια
