Ξεκινά η κατασκευή 22 νέων χειρουργείων στον «Ευαγγελισμό»
Παρουσία του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή ο αγιασμός του εργοταξίου για την ανέγερση νέων χειρουργείων στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», δωρεά της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.
Παρουσία του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή ο αγιασμός του εργοταξίου για την ανέγερση νέων χειρουργείων στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», δωρεά της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.
«Ξεκινούν οι εργασίες για την κατασκευή 22 νέων υπερσύγχρονων χειρουργείων στον Ευαγγελισμό. Η Εθνική Τράπεζα αναλαμβάνει μια μεγάλη ευθύνη και δίνει τα αναγκαία χρήματα, ενώ πιστεύω ότι το έργο θα έρθει εις πέρας στον προβλεπόμενο χρόνο, δηλαδή σε 15 μήνες από σήμερα» δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης.
Ο προϋπολογισμός ανέρχεται σε 30 εκατ. ευρώ
Στην τελετή παραβρέθηκαν επίσης ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας Αλέξανδρος Τουρκολιάς, ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Δημήτρης Παπαγιαννίδης, ο διοικητής της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Βασίλης Κοντοζαμάνης, καθώς και ο διοικητής του «ΓΝΑ Ευαγγελισμός» Μιχάλης Θεοδώρου.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών