Τελευταία σεζόν στην F1 για τον Mark Webber
O Mark Webber εγκαταλείπει τη Formula 1 και τη Red Bull στο τέλος της σεζόν, για να συμμετάσχει με την Porsche στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής.
Ο Mark Webber ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει τη Formula 1 στο τέλος της σεζόν για να συνεχίσει με την αγωνιστική ομάδα της Porsche στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής (WEC). Αυτό σημαίνει ότι η Red Bull ξεκίνησε την αναζήτηση του αντικαταστάτη του.
Ο Αυστραλός πιλότος έκανε το ντεμπούτο του στη Formula 1 το 2002 με τη Minardi και το 2007 πήγε στην Red Bull με την οποία πανηγύρισε εννέα νίκες σε αγώνες.
«Είναι τιμή για μένα να γίνω μέλος της Porsche, κατά την επιστροφή της στο WEC και τον θρυλικό αγώνα του Le Mans. Η Porsche έχει γράψει ιστορία ως κατασκευαστής και ξεχωρίζει για την τεχνολογία που εξελίσσει και το κορυφαίο επίπεδο επιδόσεων», δήλωσε ο 36χρονος πιλότος.
Μαζί του, τη γερμανική ομάδα θα απαρτίζουν ο πρώην οδηγός εξέλιξης της Red Bull, Neel Jani, μαζί με τους Timo Bernhard και Romain Dumas.
auto.in.gr
- Ρουμάνοι: «Κάνει σκέψεις αποχώρησης ο Ραζβάν Λουτσέσκου»
- «Εδώ βρίσκεται ο λόγος που έκανα ότι έκανα» – Τι γράφουν τα σημειώματα που άφησε ο 89χρονος που τραυμάτισε 5 άτομα
- Έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στην Κοινότητα Αμπελώνα από τον Δήμο Πύργου
- Markos by Night: Το γέλιο επιστρέφει και αυτό το Σάββατο
- Το προφίλ του 89χρονου που τραυμάτισε 5 άτομα σε δύο διαφορετικά σημεία της Αθήνας
- Πηγές της Περιφέρειας υποστηρίζουν ότι υπάρχει πρόθεση τα Προσφυγικά να επιστραφούν ως χώροι κοινωνικής κατοικίας

