Στα ημιτελικά του τουρνουά μπιτς βόλεϊ οι Αρβανίτη/Καραγκούνη
Στα ημιτελικά του τουρνουά μπιτς βόλεϊ των Μεσογειακών αγώνων της Μερσίνης προκρίθηκαν οι Βίκυ Αρβανίτη και Πέννυ Καραγκούνη. Το ελληνικό δίδυμο επικράτησε το πρωί μετά από συναρπαστικό αγώνα των Κύπριων Αγγελοπούλου/Κωνσταντίνου με 2-0 σετ (21-16, 33-31) και εξασφάλισε θέση στην τετράδα. Στις 3:30 μ.μ. η εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει τις Ιταλίδες Τζιόρια/Τζιομπίνι διεκδικώντας την πρόκριση στον τελικό.
Στα ημιτελικά του τουρνουά μπιτς βόλεϊ των Μεσογειακών αγώνων της Μερσίνης προκρίθηκαν οι Βίκυ Αρβανίτη και Πέννυ Καραγκούνη.
Το ελληνικό δίδυμο επικράτησε το πρωί μετά από συναρπαστικό αγώνα των Κύπριων Αγγελοπούλου/Κωνσταντίνου με 2-0 σετ (21-16, 33-31) και εξασφάλισε θέση στην τετράδα.
Στις 3:30 μ.μ. η εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει τις Ιταλίδες Τζιόρια/Τζιομπίνι διεκδικώντας την πρόκριση στον τελικό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η βιομηχανία του φόβου στη Βαλτική Θάλασσα: Τα δισεκατομμύρια του ΝΑΤΟ και η ομηρία των πολιτών
- Το Βέλγιο απαγορεύει τις εισαγωγές από οικισμούς Ισραηλινών εποίκων, αφού κατήγγειλε την αδράνεια της ΕΕ
- Καραλής: «Χρειάζομαι ξεκούραση και αποθεραπεία – Μεγάλος στόχος το χρυσό στο Ευρωπαϊκό»
- Με Δούρου και Νίκο Παππά γραμματέα ο επιθανάτιος ρόγχος του ΣΥΡΙΖΑ – Μένει μέχρι να φύγει ο Πολάκης
- Πάτρα: Θλίψη για 74χρονη που έπεσε στο κενό από τον 6ο όροφο – Άφησε σημείωμα και χρήματα για την κηδεία της
- Ευρωπαϊκό Κ18: «Χρυσή» η Ελένη Ιακωβάκη στα 400μ., με μεγάλο πανελλήνιο ρεκόρ! (vid)


