Σε κοινή χρήση κεραιών και υποδομών δικτύου προχωρούν Vodafone και Wind
Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά θα έχουν το μεσημέρι της Τετάρτης, οι επικεφαλής των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας Vodafone και Wind, προκειμένου να τον ενημερώσουν για τα σχέδιά τους να προχωρήσουν στη σύσταση μιας κοινής εταιρείας για την κοινή χρήση κεραιών και υποδομών δικτύου.
Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά θα έχουν το μεσημέρι της Τετάρτης, οι επικεφαλής των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας Vodafone και Wind, προκειμένου να τον ενημερώσουν για τα σχέδια συνεργασία τους.
Πιο συγκεκριμένα, οι επικεφαλής των δύο εταιρειών θα ενημερώσουν τον πρωθυπουργό για το σχέδιο τους να προχωρήσουν στη σύσταση μιας κοινής εταιρείας για την κοινή χρήση κεραιών και υποδομών δικτύου (network sharing).
Με την κίνηση αυτή Vodafone και Wind στοχεύουν να εκμεταλλευτούν κατά το μέγιστο δυνατό τις συνέργιες που προκύπτουν μειώνοντας το κόστος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κι επίσημα ο Κώστας Φορτούνης στον Ολυμπιακό! – Η ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων»
- YES Forum: Από τα σχολεία της περιφέρειας στα Ποσειδώνια – επενδύοντας στη νέα γενιά της ναυτιλίας
- Σε κλίμα οδύνης και βαθιάς συγκίνησης η κηδεία του Μάριου Οικονόμου (pics)
- Ακυρώθηκαν όλες οι πτήσεις από και προς αεροδρόμια του Βελγίου – Απεργία ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας
- Κοινωνικός Τουρισμός: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες για συνταξιούχους κι ελεύθερους επαγγελματίες
- ΗΠΑ και σύμμαχοι του ΝΑΤΟ θα αρχίσουν στρατιωτικές ασκήσεις μειωμένης κλίμακας στη Θάλασσα της Βαλτικής