Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Περιπετειώδης ήταν η διακομιδή του Νέλσον Μαντέλα στο νοσοκομείο

Περιπετειώδης ήταν η διακομιδή του Νέλσον Μαντέλα στο νοσοκομείο

Βλάβη υπέστη το ασθενοφόρο που κλήθηκε στις 8 Ιουνίου να μεταφέρει τον 94χρονο Νέλσον Μαντέλα στο νοσοκομείο, όπως ανακοίνωσε η προεδρία της Νοτίου Αφρικής. Τελικά, κλήθηκε άλλο ασθενοφόρο, το οποίο ολοκλήρωσε την διακομιδή, ενώ η προεδρία διαβεβαίωσε ότι δεν κινδύνευσε ούτε λεπτό η υγεία του ιστορικού ηγέτη.

Βλάβη υπέστη το ασθενοφόρο που κλήθηκε στις 8 Ιουνίου να μεταφέρει τον 94χρονο Νέλσον Μαντέλα στο νοσοκομείο, όπως ανακοίνωσε η προεδρία της Νοτίου Αφρικής.

Τελικά κλήθηκε άλλο ασθενοφόρο, το οποίο ολοκλήρωσε την διακομιδή, ενώ η προεδρία διαβεβαίωσε ότι δεν κινδύνευσε ούτε λεπτό η υγεία του ιστορικού ηγέτη.

«Ελήφθησαν όλα τα μέτρα ώστε η ιατρική φροντίδα του πρώην προέδρου να μην απειληθεί από αυτό το απρόβλεπτο περιστατικό» δήλωσε ο εκπρόσωπος της προεδρίας Μακ Μάχαρατζ.

Πάντως το αμερικανικό δίκτυο CBS μετέδωσε ότι χρειάστηκε να περάσουν 40 λεπτά μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο, ενώ οι θερμοκρασίες ήταν πολύ χαμηλές.

Η κυβέρνηση της Νότιας Αφρικής, η οποία ελέγχει πλήρως τη ροή των πληροφοριών και των ανακοινώσεων για την εξέλιξη της υγείας του Μαντέλα, κάλεσε τους πολίτες να μην δίνουν βάση σε φήμες, αλλά και τα ΜΜΕ να αναμεταδίδουν τις εξελίξεις με «αξιοπρεπή τρόπο».

Ο Νέλσον Μαντέλα εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση. Πέρα από το επίσημο ανακοινωθέν του προέδρου της χώρας Τζ.Ζούμα, στις 13 Ιουνίου, η τελευταία ενημέρωση για την υγεία του ήρθε από τον εγγονό του.

Βγαίνοντας από το νοσοκομείο ο Ντάμπα Μαντέλα είπε ότι ο παππούς του είναι καλύτερα, εκφράζοντας την ευχή να γυρίσει σύντομα σπίτι.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024